Kom je ook weer trainen?

      Geen reacties op Kom je ook weer trainen?

De trainingen zijn alweer een paar weken bezig en steeds meer Veenlopers hebben al weer een of meer keren getraind bij de Veenlopers. Maar we missen ook nog heel veel Veenlopers die voor de lockdown regelmatig kwamen trainen. Zien we je gauw weer een keer bij een training? Is er een reden waarom je nog niet naar de trainingen komt, laat het weten aan het bestuur. Misschien kunnen we daar iets aan doen.

De maximale groepsgrootte buiten is nog steeds twee personen, dus we blijven nog even trainen in groepjes van twee. Alle informatie over de trainingen kun je vinden in het bericht van 28 maart over het weer starten van de trainingen. De enige verandering sinds die tijd is, dat we mogen trainen tot maximaal 21.00 uur, omdat de avondklok nu pas om 22.00 uur ingaat.

Het inschrijven voor de trainingen is mogelijk vanaf drie weken voor de training. We hebben daarvoor gekozen om iedereen de gelegenheid te geven om in te schrijven. Als een trainingsgroep vol is, kun je alvast inschrijven voor de volgende week.

Schrijf je maar voor één training vooraf in. Pay n plan biedt helaas niet de mogelijkheid om te voorkomen dat een loper zich voor meerdere trainingen vooraf inschrijft. We willen jullie daarom vragen om pas na het volgen van een training je in te schrijven voor de volgende training. Zo geef je andere lopers ook de kans om in te schrijven.

Op dit moment is er met name op dinsdag nog ruimte in de trainingsgroepen van Dirk en Maarten. Wanneer je vlak voor de training ziet dat er nog ruimte is in een groep die avond, voel je dan vrij om je alsnog in te schrijven, ook al sta je al ingeschreven voor een latere training. Het is jammer als er plekken niet benut worden, nu we maar met zulke kleine groepen kunnen trainen. Ook bij slecht weer op de trainingsavond is er kans dat er op het laatste moment nog plekken vrij komen bij de trainingsgroepen.

Geen trainingen op Koningsdag en Hemelvaartsdag

Dinsdag 27 april is het Koningsdag. Dan is er geen training bij de Veenlopers. Ook op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei, gaat de training niet door.