Lid worden

Iedereen die lid wilt worden van atletiekvereniging De Veenlopers mag vier keer gratis meetrainen met een groep om te kijken of het aan de verwachtingen voldoet. Voor een overzicht van welke verschillende trainingsgroepen er allemaal zijn, kijk dan op de pagina’s onder het menu Vereniging – Trainingsinformatie. Je kunt gewoon naar het verzamelpunt komen en vragen naar één van de trainers. Hij/zij zal in overleg met jou bepalen welke trainingsgroep het beste bij je past. Mocht je na de gratis trainingen lid willen worden van De Veenlopers, dan dien je het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Dit formulier wordt automatisch naar de ledenadministratie gestuurd.

Contributie

KALENDERJAAR 2024
Hardlopen – Recreant€ 60,–
Hardlopen – Wedstrijd lid*€ 83,–
Wandelen€ 60,–
Donateurs€ 20,–

De inning van de contributie geschied via een betaalverzoek van onze penningmeester.
Met ingang van het jaar 2024 wordt de contributie voor Hardlopen – Recreant en Wandelen € 60,- en voor Hardlopen – Wedstrijd lid € 83,-.

Let op!
Voor ieder nieuw lid (Hardlopen recreant en wedstrijd lid en Wandel lid) komt er eenmalig € 10,- bij voor het aanmelden bij de Atletiekunie.

*Wedstrijdlid
Alleen wedstrijdleden kunnen aan officiële KNAU-wedstrijden deelnemen.

Half jaar
Als je, vanaf 1 juli lid wordt, betaal je als recreant en als wandellid € 30,- en als wedstrijdlid € 41,50. Daarnaast betaal je een eenmalig bedrag van € 10,- voor het aanmelden bij de Atletiekunie.

Gratis deelnemen aan clinics
Ben je eenmaal lid van De Veenlopers dan mag je gratis deelnemen aan de clinics die worden georganiseerd door De Veenlopers. De deelname aan de clinics als lid, is exclusief het inschrijfgeld voor de wedstrijd waarvoor getraind wordt.

Vragen?
Toch nog vragen over lid worden van De Veenlopers? Stel ze gerust aan de ledenadministratie ().