We mogen weer met 30 mensen buiten sporten!

Sinds woensdag 19 mei is het weer toegestaan om met 30 mensen buiten te sporten en gelukkig geldt dat deze keer ook als je op de openbare weg traint. De gemeente heeft daarvoor al toestemming gegeven. We kunnen de trainingsgroepen dus weer uitbreiden. Nu vinden we 30 mensen per groep nog wel wat veel, maar vanaf komende week kunnen er per trainer maximaal 20 mensen inschrijven. Ook gaan de wandelaars weer van het parcours af. De groep van Rob op donderdag is daarom vanaf nu alleen voor de wandelaars. Gelukkig is Martijn weer beschikbaar voor de training van de lopers op donderdag.

De anderhalve meter afstand moeten we nog wel aanhouden, maar we hoeven niet meer in groepjes van 2 te lopen. Het coronaprotocol van de Veenlopers zal binnenkort aangepast worden en als dit goedgekeurd is, zetten we dat op de website.

De inschrijftermijn voor de trainingen in Pay n plan is weer teruggebracht naar 1 week. Als een groep vol is, kun je je ook inschrijven op de reservelijst. Als er dan iemand uitschrijft, wordt de bovenste van de reservelijst automatisch ingeschreven. En als een trainer ziet dat er maar weinig mensen op de reservelijst staan, kan hij besluiten die mensen alsnog toe te laten tot de training. Dit kun je zien in Pay n plan.

Hopelijk zien we je gauw weer bij de trainingen!