HIKE & TRAIL De Ronde Venen / Speciale Editie

De komende Hike en Trial staat gepland voor 26 juni a.s. en is een heel speciale editie.

Deze keer blijven we in De Ronde Venen. Een mooi parcours rond de Kromme Mijdrecht en na afloop biedt de vereniging je een pannenkoek en een drankje aan! We denken daarmee tegemoet te komen aan iedereen en verwachten er dus veel van😊. Twee afstanden en zowel lopen als hardlopen,  zodat iedereen mee kan. Daarbij is het dichtbij, wat we helaas toch ook vaak horen als argument om niet mee te gaan.

We starten bij de parkeerplaats van de Camping aan het einde van Molenland / Hoofdweg. Vandaaruit is het een trail van 11 en van 18 km. Deze trail is max 50% onverhard.

Ik zal de 18 km groep tempo 6 min./km leiden en Rineke/Diane de groep 7.5 min./km. Ik zoek nog iemand die de 11 km groep met een GPS horloge of handhold wil begeleiden. Mocht niemand van deze groep de mogelijkheid hebben om op GPS de route te lopen, dan zal ik de 11 km route begeleiden en Erik Swaab de 18 km route. De wandelgroep loopt ook de route van 11 km onder begeleiding van Adriaan.

We verzamelen om 10.15 uur rechtstreeks op de parkeerplaats van de camping en starten om 10.30 stipt! Na de loop kun je op eigen gelegenheid naar De Strooppot in De Hoef. Daar gaan we om 13:00 uur pannenkoek eten. Keuze: Naturel, kaas, ham/kaas of ham/spek. Drankje bij de pannenkoek krijg je van de vereniging. Als je de korte route loopt, kun je met je groep al naar de strooppot om alvast (op eigen rekening) een koffie/thee of drankje te nemen.

Zoals altijd is de GPX route bestand te downloaden via deze link.
De GPX route bekijken in Google Maps kan via de volgende links.
11-km-De-Ronde-Venen
18-km-De-Ronde-Venen

Schrijf je in op de Website.  Deze keer is het besloten voor alleen leden en donateurs.  Geeft voorkeur afstand op in km + voor Wandelen een (W) of een (T) voor Trail en of je een pannenkoek komt eten een (P). Schrijf je in via deze link.

11 km T + P 7,5 min/km (loopgroep)
18 km T + P 6 min/km (loopgroep)
18 km T + P 7,5 min/km (loopgroep)
11 km W + P (1 wandelgroep)

Geeft je ivm de reservering Strooppot zo snel mogelijk op, maar uiterlijk 1 week van  tevoren.

Sportieve groeten van  Adriaan en Nick

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.