Loopevenementen en trainingen in de zomer

      Reacties uitgeschakeld voor Loopevenementen en trainingen in de zomer

Zondag 26 juni hebben 21 Veenlopers meegedaan aan de hike & trail in De Ronde Venen met pannenkoeken na. Nick had weer een mooie route gemaakt en bijna iedereen is wel langs een pad gekomen dat hij of zij nog niet kende. En na afloop hebben we op het terras van De Strooppot genoten van een welverdiende pannenkoek.

Hike & trail plus clubdag

De volgende hike & trail is op zondag 28 augustus en wordt gecombineerd met de clubdag. Reserveer deze datum. Nadere informatie volgt binnenkort.

Teambattle bij Polderloop De Kwakel op donderdag 4 augustus

Donderdag 4 augustus is de Polderloop De Kwakel. De 4 km start om 19.15 uur en de 10 km om 20.00 uur. Je kunt je tot en met 1 augustus voorinschrijven via www.inschrijven.nl. De kosten zijn dan 5 euro voor de 4 km en 6 euro voor de 10 km. Na-inschrijving op de dag zelf kan ook, maar kost 1 euro meer.

Nieuw onderdeel is de Team Battle bij de 10 km. Je kunt meedoen met een team van 4 tot 6 personen. De tijden van de 4 snelste lopers van een team worden bij elkaar geteld. Om mee te doen, schrijft ieder teamlid zich in via www.inschrijven.nl en als team meld je je aan bij . Dit kost niets extra, maar geeft wel kans op een leuke prijs!

Om alle leden te stimuleren om mee te doen met de polderloop in De Kwakel, zal er op donderdag 4 augustus geen hardlooptraining op het parcours van de Veenlopers zijn.

De ronde van de Waver op donderdag 11 augustus

Donderdag 11 augustus is de ronde van de Waver. Start van zowel de 6,2 als de 12,4 km is om 19.30 uur. Inschrijven kan tussen 18.30 en 19.15 uur in de feesttent bij het dorpshuis. Kosten zijn 5 euro voor elk van beide afstanden.

We hopen dat jullie ook meedoen aan deze loop en daarom is er ook donderdag 11 augustus geen hardlooptraining op het parcours van de Veenlopers.

Ronde van Abcoude op dinsdag 23 augustus

Dinsdag 23 augustus is de Ronde van Abcoude. Je kunt hierbij kiezen uit 5 km of 10 km. Start is om 19.00 uur. De kosten zijn 6 euro voor de 5 km en 7 euro voor de 10 km. Je kunt je al inschrijven via https://inschrijven.nl/form/2022082305902-nl.

Omdat we het leuk zouden vinden dat er veel Veenlopers meedoen aan deze loop, zal er op het parcours van de Veenlopers deze avond maar één trainingsgroep zijn.

Trainingen zonder trainer

De komende weken zijn zowel Maarten als Martijn met vakantie. Dat betekent dat er op de donderdagen in juli geen hardlooptrainer aanwezig is. Maarten en Martijn zullen die dagen zorgen voor een virtuele training. Bij elk van deze virtuele trainingen zal er vanaf half 8 een assistent-trainer in opleiding aanwezig zijn. De kar met de AED zal bij het parcours gezet worden en de assistent-trainer i.o. bewaakt de veiligheid op het parcours en geeft zo nodig aan waaruit de virtuele training bestaat. Op dinsdag zal in elk geval Rob of Dirk aanwezig zijn als trainer.