Nieuws van het bestuur 05-22

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van het bestuur 05-22

Op maandag 16 mei hadden we de eerste bestuursvergadering na de ALV. Omdat Rob en Inge uit het bestuur gegaan zijn, hebben we hun taken verdeeld onder de overblijvende bestuursleden.

Algemene Leden Vergadering

Adriaan heeft het verslag van de Algemene Leden Vergadering dit jaar heel vlot afgemaakt. Was je er niet bij of wil je teruglezen wat er besproken is, dan kun je het verslag hier vinden (link naar verslag ALV).

Enkele punten uit de ALV hebben we al in gang gezet. Zo zal bekeken worden of het mogelijk is om ergens op of in de buurt van het parcours aan de Rendementsweg een drinkwaterpunt te regelen. Ook gaat er een bestuurslid aan de slag om weer een AED-herhalingstraining te regelen. De lijst met clubrecords zal binnenkort weer op de website gezet worden.

Opleiding assistent-trainers

Vrijdag 27 mei start de opleiding van assistent-trainers. We zijn blij dat meerdere leden zich aangemeld hebben om deze opleiding te doen. Zij zullen de komende tijd regelmatig een onderdeel van een training verzorgen.

Enquête Hike & trail

We merken dat de belangstelling voor deelname aan de hike & trails afneemt. Op de website van de Veenlopers komt binnenkort een korte enquête waarin we jullie willen vragen of jullie willen dat we doorgaan met deze activiteit en of jullie suggesties hebben voor verbeteringen. Alvast bedankt voor jullie reactie.

Hopelijk zien we jullie wel allemaal bij de hike & trail van zondag 26 juni. Bij deze hike & trail blijven we in de buurt en na afloop nodigen we jullie uit voor een pannenkoek en een drankje bij de Strooppot. Dit om te vieren dat we na 2 jaar van corona eindelijk weer volop zonder beperkingen kunnen hardlopen en wandelen.

Vrijwilligers gezocht

We zijn nog steeds dringend op zoek naar mensen die de Zilveren Turfloop commissie willen komen versterken. Verder zoeken we een nieuw algemeen bestuurslid dat het bestuur wil komen versterken. Belangstelling of meer weten? Mail naar .

Voor het werven van vrijwilligers willen we binnenkort ook weer een belactie houden. Een datum daarvoor is nog niet vastgesteld.

Hemelvaartsdag geen training

Zoals ieder jaar zal er ook dit jaar geen training worden gegeven op Hemelvaartsdag.