HIKE & TRAIL Soesterduinen

      Geen reacties op HIKE & TRAIL Soesterduinen

De volgende Hike en Trial staat alweer gepland voor Zondag 3 april a.s..

Deze keer reizen we af naar Soest. Een zeer mooi en afwisselend parcours. We starten bij Restaurant ’t Hoogt, Van Weerden Poelmanweg 220 Soest. Daar is een parkeerterrein aan beide zijden van de weg.

Van daaruit is het een trail van 15 km. Je gaat door bossen en langs zandverstuivingen. Tenslotte hebben we nog een uitstapje op vliegbasis Soesterberg. Voel je vrij om daar de tijd te nemen en om het museum heen te lopen. Buiten staan verschillende vliegtuigen opgesteld en door het glas zie je veel militair materieel. Bekijken de route via deze via deze link.

Het is mogelijk de route “af te snijden”.  De wandelgroep kan zo een tocht van ca. 10 km maken. Ook de wandelaars kunnen de vliegbasis bezoeken.

We verzamelen weer om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.15 uur bij de parkeerplaats van ‘t Hoogt. Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen.

Zoals altijd is de GPX te downloaden. Deze keer lijkt het mij leuk en gezellig om in het restaurant ’t Hoogt (of op het terras) koffie of iets anders te drinken.  Deze keer dan wel wat kleingeld meenemen 😊.  Dan doen we volgende keer weer de “kofferbak koffie met koek”.

Schrijf je in op de Website bij de juiste loopgroep zodat het tempo klopt bij jouw kunnen.  Introducees zijn weer welkom.  Tempo is 6 of 7.5 min./ km. Als je gaat wandelen een W erbij zetten

Schrijf je hier in en geef jou voorkeur tempo op. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km. Als je gaat wandelen een W erbij zetten en een Z voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Geef even bij het inschrijven aan of je naar het Zwembad komt of dat je rechtstreeks naar de parkeerplaats gaat van Restaurant ’t Hoogt, Van Weerden Poelmanweg 220 Soest.

Sportieve groeten van  Adriaan en Nick

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.