HIKE & TRAIL Hoge Vuursche

De volgende Hike en Trial staat gepland voor 22 mei a.s..

Deze keer reizen we af naar Hilversum. Een zeer mooi en afwisselend parcours Hoge Vuursche. We starten bij Restaurant Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19 Baarn. Daar is een parkeerterrein bij. Erik Swaab zal de trail leiden. Zelf ben ik er helaas niet bij.

Vandaar uit is het een trail van 16 km. Deze trail is geheel onverhard. De wandelgroep kan De route afsnijden naar ca 10 km onder begeleiding van Adriaan.

We verzamelen weer om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.00 uur bij de parkeerplaats van Groot Kievitsdal. Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen.

Zoals altijd is de GPX te downloaden.  Waarschijnlijk wordt het  weer de “kofferbak koffie met koek” na afloop. Bekijken de route via deze via deze link.

Schrijf in via deze link en geef jou voorkeur tempo op. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km. Als je gaat wandelen een W erbij zetten en een Z voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Geef even bij het inschrijven aan of je naar het Zwembad komt of dat je rechtstreeks naar de parkeerplaats gaat van Restaurant Groot Kievitsdal.

Sportieve groeten van  Adriaan, Erik en Nick

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.