HIKE EN TRAIL EVENEMENT Lage Vuursche

Het is een feit, zondag 11 juli het eerste vervolg van Hike & Trail van De Veenlopers.

Wederom gaan we een mooie tocht maken door de natuur. Dit keer de bossen bij Lage Vuursche. De route start bij Hollandsche Rading. We lopen dan langs mooie paden naar Lage Vuursche, diverse vennetjes en ook weer wat smalle paden. Alles onverhard natuurlijk.  .

Na een kopje koffie of thee en een koek (verzorgd door de vereniging, lopen we in 3 groepen. Een trailgroep van 6 min/km, een trailgroep van 7.5 min/km en een Wandelgroep van 5 km/uur. We gaan niet haasten, regelmatig stoppen om te genieten van de natuur, om een foto te nemen en om wat te eten of te drinken. Voeding en water zelf verzorgen en meenemen. De snellere groep zal aan het einde de andere groepen ophalen zodat we gezamenlijk kunnen afsluiten.

We starten en eindigen bij parkeerplaats (Goois Natuurreservaat) De Zuid, Henstenberg aan de Vuursche Dreef, net over het spoor. Zie locatie kaartje op het inschrijfformulier. Er is daareen zeer ruime parkeerplaats.

De Trail is wederom ca. 14.5 km en de Hike ongeveer 10 km. De GPS van de trail is te downloaden. De hike zal deels dezelfde route volgen. We houden 1.5 m1 afstand tot elkaar. Groepsgrootte max 30.

WE VERZAMELEN OM 9.30 UUR BIJ HET ZWEMBAD IN MIJDRECHT. Met elkaar meerijden kan onderling geregeld worden. Je kan zien wie zich heeft opgegeven als je op de website de Agenda opent.

Indien je mee rijdt, wees dan wel zo vriendelijk om even een handdoek mee te nemen en misschien een schoon shirt. Bij nat weer ook even denken aan schone schoenen.

Om plusminus 10.10 uur zijn we dan op de parkeerplaats in Hollandse Rading. Wees op tijd, want we vertrekken ook op tijd.

Schrijf je hier in en geef jou tempo op. Een (6) of (7,5) voor km/min of (W) voor Wandelen plus een (Z) voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn welkom zolang de wettelijke groepsgrootte niet overschreden wordt.

Sportieve groeten van  Adriaan, Inge en Nick.

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.