Nieuws van het bestuur 05/06-21

      Geen reacties op Nieuws van het bestuur 05/06-21

Op 17 mei hadden we de vijfde bestuursvergadering van 2021 via Skype. Op 14 juni hebben we de Algemene Leden Vergadering voorbereid en dat kon voor het eerst weer in de kantine van de Amstel.

Op 17 mei was net bekend geworden dat de groepsgrootte voor buiten sporten op korte termijn naar 30 personen zou gaan. Nog diezelfde avond hebben we bij de gemeente De Ronde Venen gevraagd of dit ook voor ons zou gelden. Al de volgende dag kregen we toestemming om met 30 mensen te sporten en vanaf donderdag 20 mei hebben we de groepsgrootte bij de trainingen aangepast naar 20 personen en gaan de wandelaars na de warming up weer een wandeling in de omgeving maken.

In de vergadering van 17 mei kwam ook de vraag naar voren of donateurs wel toegang hebben tot de website. Dat was nog niet het geval en zal geregeld worden. We zullen ook duidelijker aangeven dat je als donateur van harte welkom bent bij diverse activiteiten van de Veenlopers.

De clubdag van de Veenlopers is nu gepland op zondag 12 september. Meer informatie volgt.

Het kampeerweekend, dat gepland was voor het weekend van 18 tot 20 juni, is wegens gebrek aan aanmeldingen afgelast.

Theo Noij stopt met de organisatie van de Wilnisse Dorpsloop. De organisatie van de Wilnisse Feestweek heeft aangegeven geen persoon te kunnen leveren die dit gaat trekken en ook vanuit de Veenlopers is er niemand beschikbaar die dit van Theo over wil nemen. Daarom is in overleg besloten de Wilnisse Dorpsloop (voorlopig) niet meer te organiseren.

Dit jaar hopen we wel de 30e Zilveren Turfloop te kunnen organiseren. Bij het 30e jubileum van de Zilveren Turfloop willen we daar ook een wandelevenement aan toevoegen.

De Algemene Leden Vergadering zal dit jaar gehouden worden op maandag 5 juli vanaf 19.30 uur bij Atlantis. De vergadering start om 20.00 uur. De agenda en bijbehorende stukken worden deze week op de website gezet. Aanmelden kan via de website van de Veenlopers.