Wandelen is gezond en gezellig.

      Reacties uitgeschakeld voor Wandelen is gezond en gezellig.

De Veenlopers, Senior Sportief Actief, fysiopraktijk De Bron, TM Diëtiek hebben een mooi gezamenlijk aanbod voor beginnende wandelaars.

Deze zomer kunt u als beginnend wandelaar voor een heel laag bedrag meedoen aan wandeltrainingen door professionele trainers.

Aan het eind van de zomer kunt u 3, 5 of 10 km op een sportief tempo wandelen.

Voor wie? Voor mensen met diabetes of een te hoog lichaamsgewicht blijkt wandelen een uitstekend medicijn. Wandelen is behandelen! Al vijf jaar zetten fysiopraktijk De Bron en TM Diëtiek zich in voor de Nationale Diabetes Challenge.

Daarnaast is deze wandeltraining ook zeer geschikt voor beginnende wandelaars die graag een goede techniek en conditie willen ontwikkelen. Desgewenst kunt u zich na afloop, aansluiten bij de gevorderde wandelgroepen van de Veenlopers of Senior Sportief Actief.

Loopt u met rollator? Ook dan bent u welkom. Wij zorgen dat ieder type wandelaar een goede plek krijgt.

Waar en wanneer? Op dinsdagavond vanuit De Bron in Vinkeveen en op donderdagavond vanaf het industrieterrein in Mijdrecht (start bij Feka, Rendementsweg 14). U mag één avond of beide avonden meelopen, van mei tot en met september.

Wat kost het? De gemeente de Ronde Venen zet zich in voor gezondere inwoners die voldoende bewegen. Samen met de Bas van de Goor-foundation steunen en co-financieren zij dit samenwerkingsverband.
U betaalt 5,50 euro voor 1 keer per week (alleen op dinsdag of alleen op donderdag) wandelen of 11 euro bij twee keer per week wandelen (zowel op dinsdag als op donderdag).

Ik wil meer weten of geef mij meteen op: Mail naar of vul het formulier in: https://veenlopers.nl/wandel-clinic/.