Hike & Trail Recreatieplas Vlietland

      Reacties uitgeschakeld voor Hike & Trail Recreatieplas Vlietland

De komende Hike en Trial staat gepland voor 4 juni a.s. en is in de omgeving van de recreatieplas Vlietland bij Leiden. Het is een Trail van 15.5 km en één van  10.5 km.  De indeling van Tempogroepen doen we ter plaatse, zodat iedereen in een voor hem of haar geschikt tempo kan lopen.

Daarnaast is er voor de Wandelaars een wandeling van 10 km. Voor ieder wat wils, dus geef je snel op. De nieuwe recreatieplas is nog volop in ontwikkeling, maar begint er al verrassende goed uit te zien. De trail is ongeveer 50% verhard, dus met gewone hardloopschoenen prima begaanbaar. Pure trailschoenen willen we niet aanraden.

We verzamelen om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.05 uur op de parkeerplaats Pijlkruid, Rietpolderweg, Leidschendam (35 minuten rijden).  

Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Koffie, thee en koek worden deze keer als vanouds geregeld vanuit de kofferbak 😊. De liefhebbers kunnen na afloop ook nog wat chillen/eten in het restaurant bij de plas, wat bij mooi weer goed toeven is.

Zoals altijd is de GPX te downloaden van de lange looproute en de korte looproute/wandeling. 

Schrijf in via deze link en geef jou voorkeur. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km en zet er een Z bij voor verzamelen bij het zwembad. Als je gaat wandelen zet er dan een W erbij. Introducees zijn weer welkom.

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets (en we wachten niet lang 😊)

We hopen op een grote deelname.

Sportieve groeten van Nick en Adriaan.

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

De GPX route bestand te downloaden via deze link.
De GPX route 10,5 km bekijken in Google Maps via deze link.
De GPX route 15,5 km bekijken in Google Maps via deze link.