Nieuws van het bestuur – april 2023

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van het bestuur – april 2023

Geen training op 27 april, 4 mei en 18 mei

Vanwege Koningsdag, Dodenherdenking en Hemelvaartsdag is er geen training op de donderdagen 27 april, 4 mei en 18 mei.

Subsidie voor samenwerking met Senior Sportief Actief en Diabeteschallenge

Op donderdag 11 mei start er een wandelgroep voor beginnende wandelaars. De training wordt afwisselend verzorgd door een wandeltrainer van Senior Sportief Actief en een wandeltrainer van de Veenlopers en duurt tot en met september. Voor het organiseren van deze gezamenlijke activiteit hebben we subsidie gekregen vanuit het Sportakkoord. Vanuit de Diabeteschallenge start er ook een wandelgroep voor beginners op de dinsdagavond. We bieden alle beginnende wandelaars de mogelijkheid om op beide dagen mee te lopen.

Verzamelplaats trainingen

Sinds enige tijd verzamelen we ook voor het hardlopen op het parkeerterrein bij Feka, Rendementsweg 14 in Mijdrecht. Dit blijft de komende tijd onze vaste verzamelplaats.

Zomerclinics

De deelnemers aan de zomerclinics zijn gestart met hardlopen of wandelen. Ze lopen en wandelen mee met de vaste groepen.

Visitekaartjes

We hebben sinds kort visitekaartjes om uit te delen aan mensen die interesse hebben in hardlopen of wandelen. Frank Klokkers heeft hiervoor een prachtig ontwerp gemaakt. Weet je een goede plek om er een aantal neer te leggen of wil je ze uitdelen aan hardlopers of wandelaars in de omgeving, dan kun je bij de training een pakketje meenemen of mailen naar .