Wandel Clinic Zilveren Turfloop

      Geen reacties op Wandel Clinic Zilveren Turfloop


 Wandelen bij de Veenlopers


Elke donderdagavond is er sportief wandelen bij Atletiekvereniging de Veenlopers. Wil je beter leren wandelen onder toezicht van een gekwalificeerde trainer en inzicht krijgen in je eigen wandeltechniek, dan kan je daarvoor terecht bij de Veenlopers. Tijdens deze wandelbegeleiding worden alle facetten die belangrijk zijn bij het wandelen behandeld. Je krijgt tips hoe je jezelf kunt verbeteren en dat noemen wij wandelscholing.

Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren, pezen en gewrichten.

Sportief wandelen is ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn; tevens is wandelen een goede manier om af te vallen.

De wandelaars zullen in een serie van 9 trainingen begeleid worden naar een wandelevenement dat georganiseerd zal worden door de Veenlopers op 7 november 2021, als onderdeel van de 30e Zilveren Turfloop. De meeste trainingen vinden plaats in de omgeving van de Rendementsweg in Mijdrecht, maar elke eerste donderdag van de maand wordt er verzameld op een andere plek in de omgeving, zodat er een mooie wandeling gemaakt kan worden in de natuur.

Voor de wandelaars starten de trainingen op donderdagavond 9 september 2021 om 19.30 uur. De trainingen duren tot ongeveer 20.45 uur. Verzamelen bij de Rendementsweg in Mijdrecht ter hoogte van de parkeerplaats bij de winkels.

De kosten bedragen € 35,00 per deelnemer; dit is inclusief lidmaatschap van de Veenlopers tot 1 januari 2022. Inschrijven voor deelname aan het wandelevenement van de Zilveren Turfloop is niet inbegrepen in de prijs. De deelnemers aan deze trainingen lopen mee met de vaste wandelgroep op donderdag.

Als je je aanmeldt voor het meetrainen voor het wandelevenement van de 30e Zilveren Turfloop, stopt het lidmaatschap automatisch met ingang van 1 januari 2022, tenzij je aan de ledenadministratie laat weten dat je lid wilt blijven van de Veenlopers.

Enthousiast?  Aanmelden kan via deze link en vul het formulier in.