Hardloop Clinic Zilveren Turfloop

      Geen reacties op Hardloop Clinic Zilveren Turfloop

Meetrainen met de Veenlopers voor de 30e Zilveren Turfloop op 7 november 2021


Vanaf dinsdag 7 september begint er bij de Veenlopers een serie van 9 trainingen als voorbereiding op de 30e (jubileum) Zilveren Turfloop voor zowel beginnende hardlopers als gevorderde hardlopers.

Voor de beginnende hardlopers hebben de trainingen het karakter van een Start-to-Run, waarbij in 9 weken wordt toegewerkt naar 5 km hardlopen. De nadruk ligt hierbij op een verantwoorde opbouw van het hardlopen en op gezelligheid. Enige ervaring met hardlopen of wandelen is gewenst.

De meer gevorderde hardlopers worden in 9 weken tijdens de trainingen van de Veenlopers op dinsdagavond voorbereid op deelname aan de 5 of 10 km van de jubileumeditie van de Zilveren Turfloop. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en de snelheid en aan specifieke wedstrijdvoorbereiding.

Voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers starten de trainingen op dinsdagavond  7 september om 19.30 uur. De trainingen duren tot ongeveer 20.45 uur. Verzamelen bij de Rendementsweg in Mijdrecht ter hoogte van de parkeerplaats bij de winkels.

De kosten bedragen € 35,00 per deelnemer; dit is inclusief lidmaatschap van de Veenlopers tot 1 januari 2022. Inschrijven voor deelname aan de Zilveren Turfloop is niet inbegrepen in de prijs. De deelnemers aan deze trainingen lopen mee met de vaste trainingsgroepen op dinsdag.

Als je je aanmeldt voor het meetrainen voor de 30e Zilveren Turfloop, stopt het lidmaatschap automatisch met ingang van 1 januari 2022, tenzij je aan de ledenadministratie laat weten dat je lid wilt blijven van de Veenlopers.

Enthousiast?  Aanmelden kan via deze link en vul het formulier in.