Update vanuit het bestuur (3)

      Geen reacties op Update vanuit het bestuur (3)

De wandelgroep is reeds gestart omdat deze groep al kon voldoen aan het goedgekeurde corona-protocol. 
Wij zijn blij om jullie te laten weten dat ook de hardlooptrainingen weer starten vanaf dinsdag 26 mei in een toch wel andere vorm.

De groepen zijn kleiner en de training is korter, waardoor er twee trainingen per avond/groep gegeven worden. Ook is er per training een andere locatie toegewezen.

Zoals jullie begrijpen onder speciale corona-voorwaarden, zoals in het hieronderstaande protocol is beschreven. Lees dit asjeblieft goed door.

Twee belangrijke punten:
1. Aanmelding voor de training is verplicht. Als je je niet hebt aangemeld kan en mag je niet meetrainen. Dit in verband met de groepsgrootte.
2. De hardloop groepen verzamelen NIET meer bij het zwembad/Optisport. Je gaat direct naar de verzamelplaats waarvoor je je hebt aangemeld. Na de training ga je ook direct van het betreffende parcours af.

Aanmelden voor de trainingen:
Voor het aanmelden voor een training hebben wij een app aangekocht en ingericht. Dit is heel goed aangepakt door Maarten Leeuwerik en Martijn Schohaus in samenwerking met het bestuur. De app heet Pay n Plan en bestaat uit verschillende modules. De Veenlopers zullen nu alleen de planningsmodule gebruiken. Zie verder de hier onderstaande handleiding. Als je vragen hebt, kan je Maarten of Martijn hiervoor benaderen, bij voorkeur per mail of Whatsapp.

Maarten Leeuwerik: of 06 – 3715 5144
Martijn Schohaus: of 06 – 5191 5918

Protocol 1,5 mtr corona 14-05-2020.pdf

De Veenlopers – handleiding inschrijven Pay n Plan final.pdf

Geef een reactie