Trailrun Austerlitz

      Reacties uitgeschakeld voor Trailrun Austerlitz

De komende Trial staat gepland voor 9 juli a.s. en is in de omgeving van Austerlitz. Het is een Trail van 17.6 km.  De indeling van Tempogroepen doen we ter plaatse, zodat iedereen in een voor hem of haar geschikt tempo kan lopen. We kunnen ook een trail lopen van 13.5 km voor de groep 7.5, indien gewenst. (dan vervalt km 1-4 en loop je vanaf de start gelijk naar km 5 over de route waar we ook over terugkomen). Er is deze keer geen Hike (wandelgroep). Maar het is er zeker mooi wandelen, dus je kunt altijd nog kiezen om mee te gaan en te gaan wandelen! De trail is naar verwachting 90% onverhard.

We verzamelen om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.15 uur op de parkeerplaats Pyramide van Austerlitz, Zeisterweg 98, Woudenberg.

Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Koffie, thee en koek worden deze keer als vanouds geregeld vanuit de kofferbak 😊. De liefhebbers kunnen na afloop ook nog wat chillen/eten bij de Pyramide.

Zoals altijd is de GPX te downloaden. 

Schrijf in via deze link en geef jou voorkeur. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km en zet er een Z bij voor verzamelen bij het zwembad. Als je gaat wandelen zet er dan een W erbij. Introducees zijn weer welkom.

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets (en we wachten niet lang 😊)

We hopen op een grote deelname.

Sportieve groeten van Nick.

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

De GPX route bestand te downloaden via deze link.
De GPX route 10,5 km bekijken in Google Maps via deze link.