Nieuws van het bestuur – juli 2023

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van het bestuur – juli 2023

Geen training voor hardlopers op donderdag 27 juli, 3 en 10 augustus

Op drie donderdagen in de vakantie is er geen training voor de hardlopers. De hardlooptrainingen op dinsdag en de wandeltrainingen op donderdag gaan tijdens de vakantie wel allemaal door. Donderdag 27 juli is er helaas geen trainer beschikbaar voor de hardloopgroep. Om alle lopers te motiveren om mee te doen aan de Polderloop in De Kwakel op donderdag 3 augustus en de Waverloop op donderdag 10 augustus, is er op deze twee dagen ook geen training. Vrijdag 25 augustus is er de dorpsloop in Baambrugge en dinsdag 29 augustus kun je meedoen aan de ronde van Abcoude. Dinsdag 29 augustus is er wel training op het parcours.

Inschrijven voor de training

Inschrijven voor de training is niet verplicht, maar wordt door de trainers bijzonder op prijs gesteld. De trainers kunnen dan het programma aanpassen aan de lopers die zich ingeschreven hebben en er kan eventueel een extra trainer geregeld worden als er erg veel inschrijvingen zijn. Je kunt al ruim van tevoren inschrijven en voor meerdere trainingen tegelijk. En als je op het laatste moment toch niet kunt, kun je je heel makkelijk weer uitschrijven door nogmaals op het groene vinkje bij de training te klikken.

Trainingsgroepen

Het is de bedoeling om met ingang van augustus, voor de hardlopers in Volta één grote groep te maken, waarop iedereen in kan tekenen. Vanaf augustus zal er dan afhankelijk van het aantal aanmeldingen in Volta meerdere trainers aanwezig zijn. De lopers worden bij de training verdeeld over de aanwezige trainers.

Clubdag

Zondag 3 september is de clubdag. Zet deze datum alvast in je agenda. Nadere informatie volgt binnenkort.

Clubrecords

De clubrecords kun je sinds kort vinden op de site van de Veenlopers onder de tab Vereniging. Er is een document voor de recreanten, dat nog helemaal leeg is. Geef je tijden door aan zodat we het document kunnen gaan vullen. In het document voor de recreanten worden alleen leden van de Veenlopers opgenomen.

Voor wedstrijdlopers zijn er twee aparte documenten: een voor heren en een voor dames. Deze records blijven staan totdat ze verbeterd worden, ook als je geen lid meer bent van de Veenlopers. De records moeten wel gelopen zijn bij wedstrijden waarvan de afstand officieel gemeten is. Als je als wedstrijdloper een record hebt gelopen in een van de categorieën kun je dat ook doorgeven aan .

Help je mee leden werven?

Op zondag 13 augustus en zondag 20 augustus willen we visitekaartjes van de Veenlopers gaan uitdelen aan lopers en wandelaars in onze omgeving om nieuwe leden te werven. Het idee is dat we gedurende 1 tot 2 uur op enkele plekken in de gemeente visitekaartjes uitdelen aan alle hardlopers en wandelaars die langskomen. We hebben met het bestuur hiervoor zelf al de AC Verhoefweg en de Strooppot bedacht. Weet je een goede plek en wil je daar wel een uurtje visitekaartjes uitdelen, laat het dan weten aan een van de bestuursleden of mail naar . We willen ook een aantal beachvlaggen regelen voor de Veenlopers. Die kun je dan gebruiken om de aandacht te trekken. Wil je wel meehelpen, maar kun je niet op 13 of 20 augustus, dan mag het uiteraard ook op een andere dag.