Trail Lage Vuursche

      Reacties uitgeschakeld voor Trail Lage Vuursche

Alweer de laatste Trail, op 31 december a.s., is een welkome toegift en super afsluiting van dit jaar. Natuurlijk met oliebollen en is in de omgeving van Lage Vuursche.  De 10 km trail gaat richting noord-oost (Hoge Vuursche) en 17.5 km trail gaat kriskras noord van Lage Vuursche. Ook als het wat guurder weer is, lopen we lekker beschut in de bossen. De trail is ongeveer 90% onverhard, maar ook met gewone hardloopschoenen prima begaanbaar.

We verzamelen om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.15 uur op de parkeerplaats De Kuil van Drakensteyn.  

Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Koffie, thee en koek/oliebollen, worden geregeld vanuit de kofferbak 😊. Indien gewenst kunnen we na afloop nog even warm zitten bij restaurant “Buiten in de Kuil”.

Zoals altijd is de GPX te downloaden. Één route van 10,5 km en één van 17.5. Beide starten bij De Kuil van Drakensteyn. Schrijf je in op de website bij de juiste loopgroep zodat het tempo klopt bij jouw kunnen.  Introducees zijn welkom. Geef je Tempo (6 of 7.5 min./ km) aan bij het inschrijven. Het is een trail evenement, maar als je gewoon wil wandelen, is dat natuurlijk ook prima (geen gids 😊, wel de route beschikbaar) Schrijf in via deze link

De route bekijken in Google Maps. link naar 10,5 km en link naar 17,5 km
De GPX route bestand te downloaden via deze link.

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets.

Sportieve groeten van Nick en Adriaan.

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.