Uit de bestuursvergadering van november 2023

      Reacties uitgeschakeld voor Uit de bestuursvergadering van november 2023

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2024!

Nieuwjaarsreceptie

Dinsdag 9 januari 2024 is de nieuwjaarsreceptie van de Veenlopers in de kantine van De Amstel bij het Veenweidebad vanaf 20.30 uur. Vooraf gaan we nog een uurtje trainen. Maar ook als je niet komt trainen, ben je van harte welkom bij de nieuwjaarsreceptie.

Zilveren Turfloop

De 32e Zilveren Turfloop op 5 november 2023 is weer prima verlopen dankzij de inzet van de Zilveren Turfloopcommissie en vele vrijwilligers. Om deze mooie loop ook volgend jaar weer te kunnen organiseren, zoeken we mensen die de organisatie willen versterken. Dit kunnen ook mensen zijn, die geen lid zijn van de Veenlopers. Wil je een bijdrage leveren aan de organisatie van de Zilveren Turfloop of ken je iemand die dit zou willen doen, laat dat dan weten aan een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar . Alvast bedankt voor je hulp!

Hike & trail

De planning voor de hike & trails van 2024 is alweer gemaakt. Net als vorig jaar doen we afwisselend alleen een trail en een combinatie van hike & trail. Kijk in de agenda op de website voor de geplande hike & trails.

Clinics

We willen binnenkort (half januari) een clinic starten voor beginnende hardlopers op de dinsdagavond. Ken je iemand die hier aan mee zou willen doen, laat dit dan weten. De kosten voor de clinic zijn 30 euro voor 3 maanden.

Assistent-(wandel)trainers

Door de opleiding vorig jaar van vijf assistent-hardlooptrainers en één assistent-wandeltrainer hebben we gelukkig weer wat meer trainers beschikbaar. Maar we willen graag nog meer (assistent-)trainers opleiden, zodat we nog meer mogelijkheden hebben om af en toe eens wat nieuws op te starten. Lijkt het je leuk om ook ongeveer 10 keer per jaar een training te geven als assistent-trainer, laat dat dan weten aan een van de trainers of een van de bestuursleden. Binnenkort volgt meer informatie over de opleiding tot assistent-trainer.

Clubrecords

De clubrecords kun je vinden op de site van de Veenlopers onder de tab Vereniging. In de ALV vorig jaar is besloten om de clubrecords zo vast te leggen, maar er zijn nog weinig leden die hun tijd doorgegeven hebben. Nick heeft de tijden van de lokale lopen zelf verwerkt in het overzicht met de clubrecords. Maar misschien heb je wel een snellere tijd gelopen bij een andere loop. Geef je tijden door aan , dan zorgt Nick ervoor dat ze op de website komen te staan.