Hike & Trail ’s Gravelandse buitenplaatsen

      Reacties uitgeschakeld voor Hike & Trail ’s Gravelandse buitenplaatsen

De komende Hike en Trial staat gepland voor 26 november a.s. en is in de omgeving van ’s Graveland.  We doorkruizen hier de parken van de prachtige Buitenplaatsen die hier zijn aangelegd. We passeren mooie statige gebouwen maar zien vooral heel veel groen in alle soorten en maten.

Het is een Trail van 17 km en één vanruim 9 km. De 9 km trail loopt via de zelfde route, alleen wordt dan de drukkere weg (Leeuwelaan) niet overgestoken.  De 9 km trail kan ook vlak bij het parkeerterrein nog met een rondje van 1.5 km uitgebreid worden, vraag mij er dan na.  De indeling van Tempogroepen doen we ter plaatse, zodat iedereen in een voor hem of haar geschikt tempo kan lopen.

Daarnaast is er voor de Wandelaars de wandeling van 9 km (bij de Leeuwenlaan niet oversteken). Voor ieder wat wils, dus geef je snel op.

De trail is ongeveer 90% onverhard, maar het zijn wel goede wandelpaden dus met gewone hardloopschoenen prima begaanbaar. Pure trailschoenen willen we niet aanraden.

We verzamelen om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.00 uur op de parkeerplaats Boekesteyn van Natuurmonumenten (bji het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek). Let op, tegenwoordig betaald parkeren (op kenteken), dus deel aub de autokosten, dan is het weer niet zo veel. Ben je lid van Natuurmonumenten dan is parkeren gratis. Je moet dan wel je lidmaatschapspas meenemen.

Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Koffie, thee en koek worden als vanouds geregeld vanuit de kofferbak 😊. De liefhebbers kunnen na afloop ook nog wat chillen in het restaurant van het bezoekerscentrum.

Zoals altijd is de GPX te downloaden. Er is dus 1 route, maar de 9 km is gewoon bij de 6km (autoweg Leeuwenlaan) de lus aan de overkant vergeten, omkeren en de route naar links vervolgen. De route bekijken in Google Maps.
De GPX route bestand te downloaden via deze link.

Schrijf je in op de website bij de juiste loopgroep zodat het tempo klopt bij jouw kunnen.  Introducees zijn welkom. Geef je Tempo (6 of 7.5 min./ km) weer aan bij het inschrijven. Als je gaat wandelen een W erbij zetten. Schrijf in via deze link

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets.

Het is lekker dichtbij, geen lastig terrein dus we hopen op een grote deelname.

Sportieve groeten van Nick en Adriaan.

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.