Nieuws van het bestuur – oktober 2022

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van het bestuur – oktober 2022

Combibaan

Het bestuur heeft vergaderd op 21 september en 17 oktober. Op 21 september waren enkele leden van de Stichting Combibaan De Ronde Venen aanwezig om te vertellen hoe het er voor staat met de combibaan. De plannen zijn al in een zo vergevorderd stadium dat we als Veenlopers binnenkort moeten laten weten of we er wel of niet aan mee willen doen. Om die reden heeft het bestuur 17 oktober opnieuw vergaderd om te bespreken wat de huidige plannen betekenen voor de Veenlopers en hoe de plannen voorgelegd gaan worden aan de leden van de Veenlopers. Daarom zal er maandag 14 november 2022 in de kantine van Atlantis een bijzondere ALV gehouden worden over de combibaan.

Wijziging wandellidmaatschap Atletiekunie

Met ingang van 1 januari 2023 zal de Atletiekunie het combi-lidmaatschap van Atletiekunie en Koninklijke Wandelbond Nederland beëindigen. Wandelaars bij de Veenlopers zijn dan nog steeds lid van de Atletiekunie, maar niet meer van de Wandelbond. De Wandelbond zal eenmalig een mailing sturen met de voordelen van een individueel lidmaatschap van hun organisatie naar alle huidige leden die lid zijn geworden via de Atletiekunie.

Hike & trail

Het plaatsen van een enquête op de website van de Veenlopers om die in te laten vullen, blijkt wat lastiger te zijn dan verwacht. We willen jullie nu bij de ALV vragen naar jullie ideeën om meer Veenlopers mee te laten doen aan de hike & trails. Heb je nu al goede ideeën hiervoor, dan kun je die altijd laten weten aan één van de bestuursleden.

Vrijwilligers gezocht

We zijn nog steeds dringend op zoek naar mensen die vrijkomende taken in de Zilveren Turfloop commissie op zich willen nemen. Verder zoeken we nog mensen die het bestuur willen komen versterken. Belangstelling of meer weten? Mail naar .