Hike & trail Kennemer duinen

      Reacties uitgeschakeld voor Hike & trail Kennemer duinen

De komende Hike en Trial staat gepland voor 13 november a.s.. Dit belooft weer mooi te worden.

Een prachtige trail die start bij Landgoed Duin en Kruidberg nabij Santpoort. Parkeren kunnen we bij Parkeerplaats Duin en Kruidberg (let op dit is niet Landgoed Duin en Kruidberg). Als deze vol is, zullen we toch bij het landgoed moeten parkeren, maar daar is ook Horeca en kunnen we niet uit de achterbak van de auto koffie drinken 😊.  

Deze trail is zeker 90% onverhard.

De trail is 15 km en gaat volledig door de Kennemer duinen. Werkelijk prachtige plaatjes, neem je telefoon met fotofunctie maar mee!

De wandeling (Hike) is 10 km lang en voert natuurlijk door datzelfde mooie gebied. We hebben weer een groep op tempo 6 min./km (snel), een groep van 7.5 min./km (langzaam) en de wandelgroep. Als je het trailen te zwaar vind, kom dan lopen! Super leuk. Als we maar 2 of 3 aanmeldingen voor het wandelen hebben wordt het lastig om de Hike te blijven organiseren.

We verzamelen weer om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.15 uur bij de parkeerplaats in Duin en Kruidberg. Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen.

Zoals altijd is de GPX te downloaden.  We hopen weer op  “kofferbak koffie met koek” na afloop.

Schrijf in via deze link en geef jou voorkeur tempo op. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km. Als je gaat wandelen een W erbij zetten en een Z voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Geef even bij het inschrijven aan of je naar het Zwembad komt of dat je rechtstreeks naar de parkeerplaats gaat van Duin en Kruidberg.

Sportieve groeten van  Adriaan en Nick

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

De GPX route bestand te downloaden via deze link.
Via deze link kan je de route bekijken voor de trail en voor wandelen via deze link.