HIKE & TRAIL Noordwijkerhout

      Geen reacties op HIKE & TRAIL Noordwijkerhout

Yeah, we gaan weer. De komende Hike & Trail van De Veenlopers is op 31-10 in het mooie bos en duingebied van Noordwijkerhout.

Een mooie tocht door de natuur. Nu ook eens met duinen en strand. Alles onverhard natuurlijk. Dat betekent dus wel wat zwaarder lopen, maar we nemen vooral de tijd en houden altijd de groepen bij elkaar. Goed voor de beenspieren want er zit af en toe een klimmetje in.

Na een kopje koffie of thee en een koek (verzorgd door de vereniging), lopen we weer in 3 groepen. Een trailgroep van 6 min/km (10 km per uur), een trailgroep van 7.5 min/km (8 km er uur) en een Wandelgroep van 5 km/uur. Voeding en water zelf verzorgen en meenemen.

We starten en eindigen bij parkeerplaats Duindamseslag aan de Randweg 25 Noordwijk.  Zie locatie kaartje.

De Trail is 16 km en de Hike ongeveer 10 km. De GPS van de trail is te downloaden. De hike zal deels dezelfde route volgen.

WE VERZAMELEN OM 9.30 UUR BIJ HET ZWEMBAD IN MIJDRECHT. Met elkaar meerijden kan onderling geregeld worden. Je ziet wie zich opgegeven hebben als je op de website in het menu Agenda opent.

Indien je meerijdt, wees dan wel zo vriendelijk om even een handdoek mee te nemen en misschien een schoon shirt. Bij nat weer ook even denken aan schone schoenen.

Om plusminus  10.30 zijn we dan op de parkeerplaats in Noordwijkerhout. Wees op tijd, want we vertrekken ook op tijd.

Schrijf je hier in en geef jou tempo op. Een (6) of (7,5) voor km/min of (W) voor Wandelen plus een (Z) voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Sportieve groeten van  Adriaan en Nick Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.