HIKE & TRAIL Leersumse Veld

      Geen reacties op HIKE & TRAIL Leersumse Veld

Zondag 27 februari gaan we alweer de volgende Hike en Trail van 2022 organiseren.

Dit keer voor ieder wat wils en heerlijk door de bossen van Leersum en Amerongen. Een pittig terrein maar wel met veel mogelijkheden Er is een mogelijkheid om met de gemiddeld en de rustig tempo groep zowel de 10 als de 15 km te lopen. Voor de heuse bikkels is een halve marathon trail mogelijk. We vertrekken dus wel in twee groepen (6 min per km en 7.5 min per km), maar je kunt zelf subgroepen maken om 10 of 15 km te lopen. De wandelaars lopen 1 lus van 10 km naar keuze. Bekijken de route via deze via deze link.

We verzamelen weer om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.30 uur bij de parkeerplaats van Park Molencaten Ginkelduin te Leersum. Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Het is wel slim de auto indeling zo te maken dat de 10 km lopers bij elkaar zitten, want anders is het wel erg lang wachten tot de 20 km lopers terug zijn.

Zoals altijd is de GPX te downloaden. Natuurlijk wordt er weer koffie en koek geregeld 😊. Ook de 10 km lopers krijgen toegang tot de cateringwagen zodat iedereen koffie/thee en koek kan krijgen.

Schrijf je in op de Website bij de juiste loopgroep zodat het tempo klopt bij jouw kunnen.  Geef deze keer ook aan of je 10, 15 of 20 km wil lopen. Introducees zijn natuurlijk ook weer welkom.

Schrijf je hier in en geef jou afstand op met 10, 15 of 20 km + tempo een (6) of (7,5) voor km/min en of een (W) voor Wandelen + een (Z) voor verzamelen bij het zwembad. Voorbeeld, (15km 7,5 Z)

Geef even bij het inschrijven aan of je naar het Zwembad komt of dat je rechtstreeks naar de parkeerplaats Molencaten Ginkelduin, Scherpenzeelseweg 53, 3956 KD Leersum

  • 21 km > hele parcours lopen.
  • 15 km > Op het 3 km punt (of net ervoor) de weg links inslaan (Heulweg) Je komt dan vanzelf weer op het parcours en heb dan 6 km afgesneden. Mocht je te ver lopen en je komt bij het meertje, sla dan voor het water linksaf en sla de eerste weg (na ca 500 mtr) weer links af. Ook dan kom je weer op het parcours.
  • 10 km > keuze 1-10 km Leersumse veld > vlak met zand.
    > keuze 11-21 km Amerongse berg     > bos met heuvels.

Sportieve groeten van  Adriaan en Nick

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

PS. Op 3 april staat de 3 Hike en Trail op de kalender!!! Dat wordt de Soestertduinen inclusief een bezoek aan de Vliegbasis Soesterberg!