Volta, assistent-trainers, ALV en meer

      Reacties uitgeschakeld voor Volta, assistent-trainers, ALV en meer

Op maandag 17 januari hadden we de eerste bestuursvergadering van 2022 en gelukkig konden we daarbij weer fysiek bij elkaar komen. Verder is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan het inrichten van de Volta-app door de trainers.

Volta

Met ingang van 1 maart 2022 gaan we voor het inschrijven voor de trainingen over naar de app Volta van de Atletiekunie. Maandag heb je een e-mail ontvangen met instructie hoe je de app kunt downloaden en hoe je in kunt loggen en aanmelden voor de trainingen. Mocht je vragen hebben, dan kun je daarvoor terecht bij Maarten. En mocht het niet lukken om de app tijdig werkend te krijgen, dan mag je uiteraard toch gewoon naar de trainingen komen.

Algemene Leden Vergadering

Op 17 januari kon het nog niet, maar nu zijn de coronamaatregelen zodanig versoepeld dat we weer een Algemene Leden Vergadering kunnen houden. Deze is gepland op maandag 21 maart 2022 vanaf 19.30 uur in de kantine van Atlantis.

Trainers

Eind december hebben we afscheid genomen van Erwin Sprengers als trainer. Binnenkort starten we met de opleiding van nieuwe assistent-trainers. Op vrijdag 4 maart is er een bijeenkomst waarin uitleg gegeven wordt over de opleiding. Dit duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Doe je ook mee? Meer informatie vind je in het nieuwsbericht van 13 december op de site van de Veenlopers. Laat je even weten aan Maarten of je komt: . Je kunt na deze bijeenkomst beslissen of je al of niet mee wilt doen aan de opleiding. Heb je wel belangstelling, maar kun je er 4 maart niet bij zijn, dan horen we dat ook graag. De locatie voor deze bijeenkomst is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Ledenaantallen

Door corona is het ledenaantal opnieuw gedaald. De clinics hebben gelukkig wel wat nieuwe leden opgeleverd, maar er hebben meer leden opgezegd. We hebben nu 103 leden en 9 donateurs. We hebben diverse ideeën besproken om nieuwe leden te werven. Op korte termijn zullen we in elk geval de wandelaars van de Zilveren Turfloop aanschrijven om hen uit te nodigen om eens te komen wandelen bij de Veenlopers. Omdat we nu weer mogen trainen, is dit ook het goede moment voor een berichtje in de streekbladen. Verder start er in maart een Yakult start-to-run clinic.

Combibaan

De Stichting Combibaan De Ronde Venen is formeel opgericht. Het huidige idee is het aanleggen van een baan met een ijs/skeelerbaan om de atletiekbaan of omgekeerd.

Vrijwilligers gezocht

We zijn dringend op zoek naar mensen die de Zilveren Turfloop commissie willen komen versterken. Verder zoeken we een nieuw algemeen bestuurslid dat bij de komende ALV het bestuur wil komen versterken. Belangstelling of meer weten? Mail naar .