Contributie inning 2021

      Geen reacties op Contributie inning 2021

Beste Veenloper,

Het jaar is nog maar net begonnen en wij zitten met zijn allen nog midden in de Corona crisis, maar gelukkig kan de overgrote meerderheid van onze club hier goed mee omgaan en natuurlijk hebben wij altijd nog onze uitlaatklep om even lekker de hardloop- of wandelschoenen aan te trekken voor een rondje in de buitenlucht. Dat is toch wel ons privilege als hardloop- en wandelvereniging.

Geen trainingen, geen kosten, zou je zeggen, maar helaas is dat maar voor een gedeelte waar. De afdracht aan de KNAU/KWBN wordt gewoon in januari door de koepelorganisaties geïnd.

Al jaren is de sterke wens binnen het bestuur dat we in aan het begin van het jaar de contributie willen innen en bij de eerste bestuursvergadering van het nieuwe bestuur hadden we dat ook afgesproken. Het is echter geen normaal jaar. Moet het dan nu niet anders?

Na goed overleg denken we dat we toch het vervroegen van de contributie inning naar januari moeten doorzetten. Normaal was de contributie inning zo snel mogelijk na de ALV, idealiter in maart. Echter we verwachten niet dat we in maart de ALV kunnen organiseren. En we willen liever geen video bijeenkomst.

De reden voor contributie inning in januari/februari ligt vooral in het feit dat we de afdrachten moeten doen en het voor het financiën inzicht van de vereniging.

Omdat de ALV nog niet is gehouden, hanteren we voortaan de contributie zoals die is vastgesteld bij de ALV van het voorgaande jaar. Komende ALV zal dus gestemd worden over de contributie van het jaar 2022.

Mocht je toch net in een financieel lastige situatie zijn beland, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. We komen er dan altijd uit! Overal is tenslotte een oplossing voor.

Wij willen als vereniging niets anders dan zo snel mogelijk op verantwoorde manier, volgens de geest van de overheidsrichtlijnen inzake Corona (dus niet het opzoeken van de randjes), weer starten met de trainingen. Wij hopen dan ook dat de huidige lockdown, maatregelen en vaccinaties, heel snel een groot positief effect hebben zodat we weer gezamenlijk kunnen lopen.

Wij beloven dat we, als het kan, extra veel leuke dingen gaan doen, daar mag je op rekenen!

Eind januari zal ik weer een betaalverzoek sturen voor de contributie. Met dit Rabobank betaalverzoek is betaling eenvoudig en voor mij is dan direct inzichtelijk wie betaald heeft. Betaling via deze betaalverzoek link heeft dus sterk mijn voorkeur. In dat betaalverzoek staat ook ons IBAN rekening nummer voor het geval je toch liever een gewone bankoverschrijving doet.

Hartelijk dank voor je lidmaatschap! Hopelijk kunnen we weer gauw samen trainen.

Nick van Bemmel / Penningmeester en Ledenadministratie
De Veenlopers.

Geef een reactie