Berghuis Trail Amerongen

      Reacties uitgeschakeld voor Berghuis Trail Amerongen

De komende Trial staat gepland voor 22 januari a.s.. Het is een lange Trail van 15 km voor de Tempogroep 7.5 min / km en 23 km voor Tempogroep 6 min / km. Er is geen Hike, dus geen wandelen deze keer, dat doen we volgende keer weer.

Het mooie deze keer is echter dat de trail bestaat uit 3 verschillende lussen die elk weer terugkomen bij het Berghuis.  Mocht je dus wel mee willen met de lage tempo groep maar vind je 8 km voldoende, dat kan ook, want dan doe je alleen het eerste rondje. Zo heeft de snelle groep ook de mogelijkheid om na 15 km uit te stappen.  

Een prachtige trail start en eindigt bij Het Berghuis in Amerongen (heet volgens Google Mas Montagne aan de Veenseweg. Parkeren kunnen we bij het Berghuis, en als dat vol is kan dat bij de Parkeerplaats voor Groene Entree.

Omdat we telkens bij het Berghuis uitkomen wil ik voorstellen om daar koffie te drinken, lekker binnen. Het is tenslotte wel januari.

Deze trail is 95% onverhard.

Voor de groep van 23 km adviseer ik om zeker wat drinken en een snack mee te nemen. Ik kan ook wel een paar extra flesjes in mijn rugtas kwijt.

We gaan het rustig aandoen deze keer want de afstand is behoorlijk. Het aangegeven Tempo is dan ook zeker het maximum, maar waarschijnlijk lopen we langzamer.

We verzamelen ook dit jaar weer om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.30 uur bij het Berghuis. Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Omdat we ook gaan koffie drinken verwacht ik tussen 15.00 en 15.30 uur terug te zijn. Vergeet niet om koffiegeld mee te nemen 😊

Zoals altijd is de GPX te downloaden. 

Schrijf in via deze link en geef jou voorkeur tempo op. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km. Zetten er ook een Z bij voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Mensen die geen lid zijn kunnen een mail sturen naar . Je kan dan zeker ook meelopen met deze trail.

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets (en we wachten niet lang 😊)

Sportieve groeten van  Nick

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

De GPX route bestand te downloaden via deze link.
Via deze link kan je de route bekijken