Trailrun Amerongen

      Reacties uitgeschakeld voor Trailrun Amerongen

De komende Trial staat gepland voor 21 april a.s. en is in de omgeving van
Amerongen. Het is een Trail van 20 km en een trail van 13 km. De indeling van Tempogroepen doen we ter plaatse, zodat iedereen in een voor hem of haar geschikt tempo kan lopen. Er is deze keer geen georganiseerde Hike (wandelgroep), maar het is er zeker mooi wandelen, dus je kunt altijd kiezen om mee te gaan en te gaan wandelen! De route van 13 km is te doen, maar je kunt ook eerder terugkeren.

De trail is naar verwachting >95% onverhard.

We verzamelen om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.20 uur op de parkeerplaats aan de Veenseweg bij Restaurant Mas Montagne (voorheen Berghuis). We zijn hier met de Veenlopers wel een keer geweest, maar dat was een andere route. We houden rekening met elkaar en zullen voldoende stops inbouwen. Mocht het toch tegenvallen, zijn er 2 afsteekmogelijkheden.

Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Koffie, thee en koek wordt weer geregeld vanuit de kofferbak, of al er veel stemmen opgaan, kunnen we bij het restaurant ook nog wat drinken na afloop.

Zoals altijd is de GPX te downloaden.

Schrijf je in op de website. Introducees zijn welkom. Geef je Tempo (6 of 7.5 min./ km) weer aan bij het inschrijven. Als je (op jezelf) gaat wandelen, graag een W erbij zetten.

Geef even bij het inschrijven ook aan als je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets

Helaas ben ik er zelf niet bij, dus Erik zal de 20 km leiden en voor de 13 km komt dat ook goed!

Sportieve groet, Erik en Nick

Nick 0630158809, te gebruiken bij vragen vooraf, Erik 0648070632, voor op de dag zelf.

Schrijf in via deze link

De route bekijken in Google Maps. Trail-20-km-link & Trail-13-km-link
De GPX route bestand te downloaden via deze link.