Nieuws van het bestuur uit de ALV – november 2022

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van het bestuur uit de ALV – november 2022

Besluit combibaan

Op maandag 14 november waren er 35 Veenlopers en 4 bestuursleden aanwezig bij de Algemene Leden Vergadering over de combibaan. Na een uitgebreide toelichting door Veenlopers van de Stichting Combibaan De Ronde Venen en door het bestuur, is het volgende voorstel in stemming gebracht:

  • De Veenlopers blijven zich inzetten voor de realisatie van een combibaan.
  • Het opgebouwde vermogen wordt gebruikt voor de exploitatie van de combibaan.
  • De contributie wordt verhoogd met 50% bij realisatie van een combibaan. Deze verhoging wordt gedaan in jaarlijkse stappen van 20%, 10%, 10% en 10%.
  • Mogelijke bijdrage vanuit de Zilveren Turfloop voor de exploitatie van de combibaan.
  • Uitstapmogelijkheid als het eigen vermogen daalt onder de 10.000 euro.

Dit voorstel is met grote meerderheid van stemmen aangenomen.

Hike & trail

Sommige leden vonden de hike & trail sowieso te veel tijd kosten. Anderen vonden het te vaak. Maar ook waren er leden die juist heel tevreden waren met de huidige frequentie. Een andere suggestie was om de trail te verkorten tot een afstand van rond de 10 km. In de volgende bestuursvergadering zullen we bespreken hoe we de hike & trails volgend jaar gaan doen.

Vrijwilligers gezocht

We zijn nog steeds dringend op zoek naar mensen die vrijkomende taken in de Zilveren Turfloop commissie op zich willen nemen. Gelukkig lijkt het erop dat we de organisatie van de Zilveren Turfloop in 2023 bijna rond hebben. Frans Dessing heeft wel gevraagd of er mensen zijn die enkele taken van hem over zouden kunnen nemen. Het gaat daarbij nog om de volgende taken:

  1. Zorg & Zekerheidscircuit-aanhanger: halen in Lisse en terugbrengen, stallen, uitladen in het start- en finishgebied, inruimen en inventaris controleren.
  2. Sponsoren: contact met bedrijven, vlaggenplan maken, halen en brengen van vlaggen.
  3. Vertegenwoordigen van de Veenlopers binnen het Zorg & Zekerheidscircuit: vergaderingen bijwonen, ondersteuning bij andere lopen.

Tijdens de vergadering heeft zich al iemand gemeld die de Zorg & Zekerheidscircuit-aanhanger wilde regelen. Voor de andere twee taken zoeken we nog vrijwilligers.

Belangstelling of meer weten? Mail naar .

Gratis webinar