HIKE & TRAIL Diemerbos

      Geen reacties op HIKE & TRAIL Diemerbos

Zoals belooft is de eerst komende Hike en Trail op 16 januari a.s..

Er is nog een klein voorbehoud met betrekking tot wat mag, maar als we in groepjes van 4 in een auto mogen, kan deze trail doorgaan. We houden dan gewoon ca 3-5 meter afstand van de voorgangers en maken wat meer clusters.  Afhankelijk van de regels lopen we in twee-of viertallen.

Omdat het midden winter is, en we de omstandigheden niet weten, is nu gekozen voor een meer stedelijke Hike en Trail relatief dichtbij. Een mooie parkloop rond de Gaasperdammer plas en het Diemerbos. De Trail is 15 km en de Hike ca 10 km. Voor de “snelle” groep is het een optie om een extra rondje Gaasperdammerplas te lopen. Bekijken de via deze via deze link.

We verzamelen weer om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.00 uur bij de parkeerplaats van Ballorig. Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen.

Zoals altijd is de GPX te downloaden. Natuurlijk wordt er weer koffie en koek geregeld 😊

Schrijf je in op de Website bij de juiste loopgroep zodat het tempo klopt bij jouw kunnen.  Introducees zijn weer welkom.

Geef even bij het inschrijven aan of je naar het Zwembad komt of dat je rechtstreeks naar de parkeerplaats Ballorig, Valburgdreef, 1108 AW Amsterdam. (b 52.302259, l 4.996696)

Schrijf je hier in en geef jou tempo op. Een (6) of (7,5) voor km/min of (W) voor Wandelen plus een (Z) voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Sportieve groeten van  Adriaan en Nick
Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

PS.

Op 27 februari gaan we de Hike en Trail-loop Leersumse Veld lopen. Dit zijn twee lussen van 10 km vanaf Park Molencaten Ginkelduin te Leersum. Medio januari zal ik hierover de details geven, maar dat belooft ook weer mooi te worden EN dan is er ook een mogelijkheid voor de wat minder geoefende om een trail van 10 km te lopen, voor de bikkels een heuse halve marathon afstand. Noteer dus deze datum ook! Bij voldoende animo is er ook een tussen afstand te maken van ca 15 km.