Hike & trail de Wijckloop, Wijk aan Zee

      Reacties uitgeschakeld voor Hike & trail de Wijckloop, Wijk aan Zee

De komende Hike en Trial staat gepland voor 2 oktober a.s.. Voor de trailliefhebbers staat deze datum natuurlijk al in jullie agenda!

Na de voorgaande 6 trails van dit jaar (Gaasperplas, Leersum, Soesterberg, Hooge Vuursche, Kromme Mijdrecht, en Bussummer heide), is het nu wel weer een keer tijd voor zee, strand en duinen.

Een prachtige trail die start bij Heliomare in Wijk aan Zee. Parkeren kunnen we bij Parkeerplaats Noorderbad en als deze vol is, is er voldoende ruimte aan de Zeecroft.  Deze trail is zeker 90% onverhard.

De trail (de Wijckloop) is 13 km en gaat een paar kilometer over het strand (in het begin) waarna we de duinen in gaan. Heerlijk om met deze zeelucht te lopen.

We hebben weer een groep op tempo 6 min./km en een groep van 7.5 min./km. Ook de wandelaars zijn weer welkom! Met de clubdag hadden we een geweldige groep wandelaars, dus we hopen ook nu weer op wandelaars!

We verzamelen weer om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.10 uur bij de parkeerplaats in Wijk aan Zee. Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen.

Zoals altijd is de GPX te downloaden.  We hopen weer op  “kofferbak koffie met koek” na afloop.

Schrijf in via deze link en geef jou voorkeur tempo op. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km. Als je gaat wandelen een W erbij zetten en een Z voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Geef even bij het inschrijven aan of je naar het Zwembad komt of dat je rechtstreeks naar de parkeerplaats gaat van Wijk aan Zee.

Sportieve groeten van  Adriaan en Nick Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

De GPX route bestand te downloaden via deze link.
Via deze link kan je de route bekijken