Trail & Wandel Spiegelpas Nederhorst ter Berg

      Reacties uitgeschakeld voor Trail & Wandel Spiegelpas Nederhorst ter Berg

De komende Hike en Trial staat gepland voor 5 maart a.s. in is in de omgeving van de Spiegelplas in Nederhorst ter Berg. Het is een Trail van 16 km voor de Tempogroep 6 min / km en 10 km voor Tempogroep 7.5 min / km. Daarnaast is er voor de Wandelaars een wandeling van 10 km. Bij voldoende deelname kunnen we ook een wat hogere tempogroep voor de 10 km indelen. (Geef je dus massaal op 😊)

Vanuit de ALV kwam het advies om de Hike en Trail evenementen wat dichterbij te doen en wat korter om meer mensen te kunnen laten aanhaken. Daar geven we in deze vorm (4x per jaar) graag gehoor aan.

De Spiegelplas met mogelijke uitstapjes naar Ankeveen en Nigtevecht, is een mooi landelijk gebied om hard te lopen of te wandelen. Let op, deze tocht is voor ruim 80% verhard. Specifieke trailschoenen wordt dus afgeraden.

We verzamelen om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.00 uur in Nederhorst ter Berg op de Parkeerplaats aan De Kooi 4.

Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Koffie, thee en koek (van Marjan Both) worden deze keer als vanouds geregeld vanuit de kofferbak 😊.

Zoals altijd is de GPX te downloaden, van de lange looproute en de korte looproute/wandeling. 

Schrijf in via deze link en geef jou voorkeur tempo op. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km. Als je gaat wandelen een W erbij zetten en een Z bij voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Mensen die geen lid zijn kunnen een mail sturen naar . Je kan dan zeker ook meelopen met deze trail.

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets (en we wachten niet lang 😊)

Sportieve groeten van  Nick

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

De GPX route bestand te downloaden via deze link.
De GPX route bekijken in Google Maps.
10 km via deze link
16 km via deze link