Trail Naardermeer

      Reacties uitgeschakeld voor Trail Naardermeer

De komende Trial staat gepland voor 16 april a.s.. Het is een lange Trail van 15 km voor de Tempogroepen 7.5 min / km en 17.5 km voor Tempogroep 6 min / km. Er is geen Hike, dus geen wandelen, dat doen we volgende keer weer.

Deze mooie trail start en eindigt bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten Naardermeer, Meerkade 2, 1412 AB Naarden. Daar kunnen we ook prima parkeren.

Omdat we starten en stoppen bij de horeca gelegenheid van het Bezoekerscentrum, lijkt het deze keer prima om daar een kopje koffie of thee of wat anders te drinken, i.p.v. uit de achterbak. Er is daar ruimte genoeg.

Deze trail is 70% onverhard en voert door bossen, langs vogelspotpunten aan het Naardermeer, door weilanden en over planken door moerasachtig landschap. Wellicht dat we bij de weilanden niet alles kunnen doen i.v.m. het broedseizoen, maar dan kunnen we ook gemakkelijk over de weg.

We verzamelen ook nu weer om 9.30 uur bij het Zwembad Mijdrecht en zijn dan ca. 10.15 uur bij het Bezoekerscentrum. Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Omdat we ook gaan koffie drinken verwacht ik tussen 14.30 en 15.00 uur terug te zijn. Vergeet niet om koffiegeld mee te nemen 😊

De GPX route bestand te downloaden via deze link.
De GPX route bekijken in Google Maps via deze link.

Schrijf in via deze link en geef jou voorkeur tempo op. Een 6 of 7,5 voor het aantal min/km en zet er een Z bij voor verzamelen bij het zwembad. Introducees zijn weer welkom.

Mensen die geen lid zijn kunnen een mail sturen naar . Je kan dan zeker ook meelopen met deze trail.

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets (en we wachten niet lang 😊)

Sportieve groeten van  Nick Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.