Trail en Wandel Kaapse Bossen Doorn

      Reacties uitgeschakeld voor Trail en Wandel Kaapse Bossen Doorn

Trail en Wandel evenement à 17 maart a.s.  Kaapse Bossen Doorn

Het is alweer zo ver. De tijd ging weer sneller dan ik dacht, dus was ik vergeten om eerder het exacte plan voor de Hike en trail te publiceren. Maar het wordt er niet minder mooi om!

De komende Hike en Trial is komende zondag, en is in de omgeving van Doorn.  We lopen door oude bossen overzichtelijke hoogteverschillen, mooie uitkijkpunten en een kleine zandverstuiving. Dit wil je niet missen. Hoogtepunt voor zowel wandelaars als traillopers is de beklimming van de uitkijktoren.

De trail is 16 km of 9.5 km. De korte trail is gelijk aan de wandelroute.  De indeling van Tempogroepen doen we ter plaatse, zodat iedereen in een voor hem of haar geschikt tempo kan lopen.

Ook nodigen we de wandelaars van harte uit om de wandelroute Kaapse Bossen te doen. Deze is gemarkeerd, maar ook de GPX is bijgevoegd. Partners die niet hardlopen, kunnen zeker mee wandelen. Met Adriaan als navigator, komt dat altijd goed!

De trail is ongeveer 90% onverhard, maar gaat ook 2x 1 km over een verharde weg.

We verzamelen bij het Zwembad Mijdrecht en vertrekken klokslag 9:30 uur. We zijn dan ca. 10.20 uur op de parkeerplaats “Parkeren Kaapse Bossen”, Leersumsestraatweg 5 Doorn. Het parkeren is gratis.   

Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Koffie, thee en koek worden weer geregeld vanuit de kofferbak 😊 en gesponsord door Bakkerij Both en De Veenlopers.

Zoals altijd is de GPX voor de twee routes te downloaden.

Schrijf je in op de website. Introducees zijn welkom. Geef je Tempo (6 of 7.5 min./ km) weer aan bij het inschrijven. Als je (op jezelf) gaat wandelen, graag een W erbij zetten. Geef even bij het inschrijven ook aan als je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets
Schrijf in via deze link

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets.

De route bekijken in Google Maps. Hike-9,5-km-link & Trail-16-km-link
De GPX route bestand te downloaden via deze link.

Sportieve groeten van Nick en Adriaan.

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.