Trail en Wandel Harmelen en Haarzuilen

      Reacties uitgeschakeld voor Trail en Wandel Harmelen en Haarzuilen

Nu het zo nat is in de natuur, lijkt het mij verstandig om wat drogere paden op te zoeken. En dat is gelukt. Een mooie wandeling/trail die wel 70% verhard is. Ook daar zouden we plassen kunnen tegenkomen als het weer net geregend heeft, maar die zijn te ontwijken.  

De route is mooi en gevarieerd. Hij start bij Vijverbos in Harmelen aan de Tiendweg 44. Nog geen 30 minuten rijden. De lange route voert ons dan door het Vijverbos, naar de parken rond Haarzuilen, mooi zicht op het kasteel, en dan via het Haarpark naar de Hollandse kade en de Houtdijken. Vandaar door een prachtig onverhard voetpad naar Gerverscop en via de Breudijk in Harmelen weer terug.

De trail is 16 km of 12 km. Met de korte route mis je helaas wel Haarzuilen. Er is ook een speciale wandelroute van iets minder dan 11 km, welke wel door Haarzuilen gaat. De Trailers van de korte route kunnen dus nog een keuze maken welke ze willen lopen.  De indeling van Tempogroepen doen we ter plaatse, zodat iedereen in een voor hem of haar geschikt tempo kan lopen.

Ook nodigen we de wandelaars van harte uit om de wandelroute Harmelen-Haarzuilen te doen. Partners die niet hardlopen, kunnen zeker mee wandelen. Met Adriaan als navigator, komt dat altijd goed!

We verzamelen bij het Zwembad Mijdrecht en vertrekken klokslag 9:30 uur. We zijn dan ca. 10.00 uur bij de ingang Vijverbos in Harmelen, Tiendweg 44.

Als je meerijdt, wees dan zo vriendelijk om een handdoek mee te nemen en schone schoenen. Koffie, thee en koek worden weer geregeld vanuit de kofferbak 😊 en gesponsord door Bakkerij Both en De Veenlopers.

Zoals altijd is de GPX van de verschillende routes te downloaden.

Schrijf je in op de website.  Introducees zijn welkom. Geef je Tempo (6 of 7.5 min./ km) weer aan bij het inschrijven. Als je gaat wandelen een W erbij zetten.

Geef even bij het inschrijven aan als  je rechtstreeks gaat, anders wachten we voor niets.

Sportieve groeten van Nick en Adriaan.

Nick 0630158809, te gebruiken bij nood of een laatste wijziging.

Schrijf in via deze link

De route bekijken in Google Maps.
Trail-12-km-link & Trail-16-km-link & Wandel-11km-link
De GPX route bestand te downloaden via deze link.