Nieuws van het bestuur – mei 2024

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van het bestuur – mei 2024

Open dag zaterdag 8 juni 2024

In het kader van het 40-jarig jubileum van de Veenlopers organiseren we zaterdag 8 juni een open dag op het Raadhuisplein in Mijdrecht voor de inwoners van onze gemeente. Dit doen we van 10.30 tot 16.00 uur. Op het Raadhuisplein komt een grote tent te staan en we leggen daar een trainingsparcours uit voor loopscholing en krachtoefeningen. Het is de bedoeling dat we de inwoners van onze gemeente kennis laten maken met wat De Veenlopers doen. Iedereen die dat wil, kan meedoen met een warming-up en loopscholing en/of krachtoefeningen. En daarna een rondje hardlopen of wandelen met een of meer Veenlopers. Hiervoor hebben Atie en Diana al de routes gemaakt. We hopen dat zoveel mogelijk leden deze dag aanwezig kunnen zijn om mee te gaan met een rondje hardlopen of wandelen.

Het is natuurlijk leuk als op zo’n dag alle Veenlopers in clubkleding lopen, maar helaas is de nieuwe clubkleding dan nog niet binnen. Daarom vragen we ieder om in de huidige clubkleding te komen. Als je nog geen clubkleding hebt, kijken we of er voldoende leenkleding beschikbaar is of we laten een aantal budgetshirts drukken voor alleen die dag. 

De komende weken zullen er op de trainingsavonden intekenlijsten liggen waarop je aan kunt geven wanneer je aanwezig bent op zaterdag 8 juni. We starten om 8 uur met de opbouw van de tent en klaarzetten van alle spullen. Daarbij kunnen we nog wat hulp gebruiken. Vanaf 10 uur zijn alle Veenlopers welkom. Op de intekenlijst kun je aangeven wanneer je aanwezig bent. We hebben drie blokken van twee uur gemaakt, maar het is natuurlijk nog leuker als je meerdere blokken aanwezig kunt zijn of misschien zelfs de hele dag. Je kunt ook via e-mail doorgeven wanneer je aanwezig bent. Stuur dan een e-mail naar .

Heb je nog vragen over de open dag, dan kun je die stellen aan een van de bestuursleden.

Geen training op Hemelvaartsdag

Donderdag 9 mei is het Hemelvaartsdag. Die dag is er geen training.