Clinic Begeleid Afvallen

Atletiekvereniging de Veenlopers gaat een nieuwe clinic opzetten waarbij deelnemers de mogelijkheid hebben om naast bewegen ook begeleid te worden met afvallen.
Op dinsdagavond 19 maart 2019 is de start. Deze clinic, in samenwerking met Annette van Doorn van FoodBalance, is een 10 wekelijkse clinic waarin je begeleid wordt met gewichtsproblemen in combinatie met bewegen/lopen cq. hardlopen.

Voorafgaand aan de clinic zal er een persoonlijk intakegesprek plaatsvinden en zal er aan de hand van een voedingsdagboek een analyse worden gemaakt, wordt er gemeten en gewogen als startmoment en wordt er een plan van aanpak besproken. Binnen die 10 weken gaan we elke dinsdagavond bewegen/lopen cq. hardlopen en zal er om de week een weegmoment zijn (5x totaal). Verder is er tijdens deze clinic een groepsapp waarin de deelnemers elkaar kunnen motiveren, en kunnen er tips worden uitgewisseld.

De kosten voor deze 10 weken clinic bedragen € 185,-- (clinic en voedingsbegeleiding). Het is mogelijk om een deel of het volledige bedrag van de voedingsbegeleiding terug te krijgen vanuit de aanvullende verzekering, Annette kan dat voor je nakijken. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.veenlopers.nl of bij  annette@food-balance.com of 06-50232411.

De eerste trainingen zullen starten op 19 maart 2019 - 19:30 - 20:45 uur, de startlocatie is Hoofdweg 64 te Mijdrecht. Deze trainingen zullen onder leiding van een gecertificeerde trainer plaats vinden.  

Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

 

Persoonsgegevens
Betaling

Ik maak vóór 13 maart 2019 het bedrag € 185,- over op IBAN NL77RABO0313860599.
t.n.v. A. van Doorn met de vermelding: Clinic Begeleid Afvallen.

Privacy Policy
De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van onze vereniging. Zie pagina Privacy Policy op deze website.
5 + 6 =
More information?