Zilveren Turfloop

 

inschrijven.nl

De 29e Zilveren Turfloop vindt plaats op 3 november 2019 !! 

Al meer dan 25 jaar organiseert Atletiekvereniging De Veenlopers de Zilveren Turfloop.
Sinds 2011 maakt de Zilveren Turfloop deel uit van het Zorg & Zekerheid Circuit, dat bestaat uit 8 recreatie- en wedstrijdlopen in de Groene Hart regio.

De te lopen afstanden staan vast:  900 meter voor de kinderen, 5 en 10 km en de 10 Engelse Mijlen (16,1 km). Tevens is er een 5 en 10 km en een 10EM businessloop. 

De 10 km en de 10 Engelse mijlen behoren de mooiste lopen in de regio: deze voeren je voor een groot deel langs het water van de Kromme Mijdrecht en de aangrenzende  mooie natuur.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen en van het mooie parcours te genieten.

De loopnamen, starttijden en  inschrijfkosten zijn voor dit seizoen:

VOKU kozijnen en serres   10 km loop  start 11.00 uur losse deelname € 8,00
       
Automotive-centre Van Nieuwkerk  5 km loop start 11.10 uur losse deelname € 7,00
       
VIDA makelaar                                10 EM loop start 11.15 uur losse deelname € 9,00

 

NIEUWS:

Tijdens de vorige edities liepen de snelle 10 km lopers op de ‘hakken’ van de 5 km lopers. Het aantal lopers groeit elk jaar en voordat dit ten koste van de sfeer op het parcours gaan wij het anders doen. De 5 km deelnemers gaan het bestaande parcours tegen de richting van de klok in lopen. Geen verzoeken meer op het laatste stuk ‘effe naar links of rechts’ maar snel naar de finish. 

ALGEMEEN:
Geen PIN automaten aanwezig, alleen contant afrekenen, Via inschrijven.nl kunt u via Ideal betalen, zie de link in de oranje balk bovenaan.Deze prijs is inclusief leenchip, herinnering, start/finish registratie, tegen een meerprijs van € 3.00 is een medaille verkrijgbaar. Tasseninname aanwezig. (10KM en 10EM binnen, 5 KM buiten)

 

De Zilveren Turfloop vindt altijd plaats op de eerste zondag van november en maakt onderdeel uit van het Zorg en Zekerheid circuit. Kijk voor deze en alle andere informatie op de website van het Zorg en Zekerheid circuit:  http://www.zorgenzekerheidcircuit.nl.