Zilveren Turfloop

inschrijven.nl

Beste loopvrienden en vriendinnen, veel gaat niet door in 2020, geen New York, geen Amsterdam, geen Rotterdam, geen Berenloop! Helaas kan ook de editie van dit jaar van de Zilveren Turfloop geen doorgang vinden.

Hopelijk volgend jaar 7 November 2021 de feestelijke 30e jubileum editie van de Zilveren Turfloop.

Maar: In samenwerking met de hoofdsponsor van het Zorg en Zekerheidcircuit is er een nieuw opgezet Virtueel ZZ Circuit , dat gaat nu van start! Wij hebben gekozen voor de naam 1e ZILVEREN TURFRUN in dit circuit om de 30e editie van de ZTL op zijn vaste datum te laten plaatsvinden. ZIe de pagina ZILVEREN TURFRUN.

De laatste weken is erg hard gewerkt om een uniek project uit de grond te stampen: een virtueel circuit. Er bestaan al veel virtuele – op zichzelf staande – lopen, maar een circuit zoals het er nu ligt, is echt uniek.

Er is een prima balans gevonden tussen de belangen van de deelnemers, de verenigingen, onze hoofdsponsor Zorg en Zekerheid en de organisatie van het overbekende ZZ Circuit. Met trots presenteren wij het Virtueel ZZ Circuit 2020 – 2021. Aan dit circuit kan deelgenomen worden door (hard)lopers en wandelaars.

Hoe ziet het Virtueel ZZ Circuit eruit:

  • Net als het “standaard ” Circuit bestaat ook dit Circuit uit 8 lopen.
  • Er zijn 8 periodes van ieder 16 dagen waarin een loop uit het Zorg en Zekerheid Circuit gelopen kan worden. Binnen die 16 dagen zitten altijd 3 weekenden.
  • De periodes waarin de lopen gedaan kunnen worden vind je hier  (opent in een nieuw venster)
  • Je loopt binnen die 3 weken op een door jou zelf gekozen plaats en tijdstip de gekozen afstand.
  • Wij gaan werken met een speciale App. (racemap) Zie verder de website van zorgenzekerheidcircuit.nl.

De website www.zorgenzekerheidcircuit.nl is aangepast en focust volledig op het Virtueel ZZ Circuit.

Deelnamekosten per loop zijn slechts € 3,00. Voor dat kleine bedrag kun je de App gebruiken en  ontvang je na iedere loop een unieke medaille. Met elkaar vormen deze medailles een unieke serie. Als je aan 6 van de 8 lopen deelneemt, ontvang je een speciaal herinneringsshirt.

Lopers en wandelaars zijn allemaal welkom. Inschrijven kan door de betreffende loop aan te klikken op de zorgenzekerheidcircuitsite. Voor elke loop kun je inschrijven vanaf het moment dat de link op de site staat tot de woensdag voor de start van de loopperiode van de betreffende loop.

Het maximum aantal deelnemers per loop is 500. Dus meld je snel aan, want vol=vol.

 

 

 

 

 

 

.