Clubkampioenschap

Regelement

  1. De clubkampioenen worden bepaald aan de hand van de snelste tijd die gelopen is op een van de afstanden van het clubkampioenschap.
  2. De tijden van alle lopen binnen Nederland in de periode van 1 september 2018 kunnen doorgegeven worden voor het clubkampioenschap.
  3. Er zijn acht categorieën: mannen 5 km, mannen 10 km, mannen 16,1 km, mannen 21 km, vrouwen 5 km, vrouwen 10 km, vrouwen 16,1 km en vrouwen 21 km. Voor de winnaar in elke categorie is een beker beschikbaar, die uitgereikt wordt op de clubdag.
  4. Deelnemers geven voor 1 september 2019 hun snelste tijd op een van de afstanden door via een e-mail met een link naar de uitslagen naar . De tijd moet geregistreerd zijn. Is er een netto tijd geregistreerd, dan telt deze. Is er geen netto tijd geregistreerd, dan telt de bruto tijd.
  5. Bij het bepalen van de clubkampioen wordt op de doorgegeven tijden geen leeftijdscorrectie toegepast en er worden geen leeftijdscategorieën gehanteerd. De loper met de snelste tijd op een afstand is de clubkampioen voor die afstand.
  6. Een deelnemer aan het clubkampioenschap kan slechts op één afstand clubkampioen worden. Je mag echter wel voor meerdere afstanden je snelste tijd doorgeven. Wanneer je bij meerdere afstanden de snelste tijd hebt, wordt je clubkampioen op de langste van die afstanden.
  7. Deelname aan het clubkampioenschap is voor eigen rekening en risico. Bij verschil van mening over de uitslag beslist het bestuur.