Clinic Sportief Wandelen

Atletiekvereniging De Veenlopers heeft een wandelafdeling en organiseert voor de 3e maal een clinic “Sportief Wandelen”. Op donderdagavond 21 maart 2019 om 19:30 tot 20:45 uur zal de serie van 8 trainingen starten. 

Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren, pezen en gewrichten. Daarnaast is sportief wandelen ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn. Tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

Startdatum eerste training
Op donderdagavond 21 maart 2019 (19:30 – 20:45 uur) begint de wandel clinic. Er wordt verzameld bij het Veenweidebad – Optisport aan de Ontspanningsweg 1 te Mijdrecht.  Voor het bedrag van € 30,- per deelnemer krijg je 8 begeleide trainingen en mag je gratis meetrainen tot 1 juli 2019.

Direct lid worden
Je kunt ook direct lid worden van De Veenlopers dan kan je namelijk gratis deelnemen aan deze clinic en een heel jaar 1 x per week trainen in groepsverband. Het lidmaatschap kost € 55,- per jaar plus een eenmalige bijdrage van € 7,50 voor de aanmelding bij de Atletiekunie. Wil je je  aanmelden als lid dan kan dat via deze website. Graag met vermelding dat je deel wilt nemen aan de Clinic Sportief Wandelen.

Ben je al lid en wil je deelnemen aan de clinic?
Ben je al lid van De Veenlopers, dan kan je gratis deelnemen aan deze clinic. Wij vragen je dan wel je aan te melden voor de clinic via het Inschrijfformulier, zodat wij inzage hebben in de grootte van de groep.

Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

[breezingforms name=”Clinic_Inschrijfformulier_Wandelen”]