Clinic Sportief Hardlopen

De Veenlopers organiseren opnieuw een clinic en wel voor de AMC loop in Amsterdam, die gehouden wordt op zondag 26 mei 2019. De 10-weekse clinic zal starten op donderdagavond 21 maart 2019 om 19:30 tot 20:45 uur. Verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht (zij-ingang van Optisport).

Er worden twee groepen gevormd nl. 5 en 10 km en deze zullen door gediplomeerde trainers worden begeleid.

Deelnemers aan de 5 km clinic kunnen zich voorbereiden door in de weken voordat de training van start gaat te beginnen met 2x per week te gaan wandelen. Begin met 20 minuten stevig wandelen en probeer elke week een kwartier langer te wandelen. Zo bouw je ongemerkt na 4 weken al een aardige basisconditie op en zal het hardlopen tijdens de training makkelijker gaan. Als deelnemer aan de 10 km kan je minimaal 5 km achter elkaar hardlopen.

De kosten voor deze clinic bedragen € 45,-. Dit is inclusief het inschrijfgeld voor deelname aan de AMC loop.

Direct lid worden
Je kunt ook direct lid worden van De Veenlopers dan kan je namelijk gratis deelnemen aan deze clinic en een heel jaar 2 x per week trainen in groepsverband. De inschrijfkosten voor de AMC loop zijn dan wel voor je eigen rekening. Het lidmaatschap kost € 55,- per jaar plus een eenmalige bijdrage van € 7,50 voor de aanmelding bij de Atletiekunie. Wil je je  aanmelden als lid dan kan dat via de website van www.veenlopers.nl, graag met vermelding dat je deel wilt nemen aan de voorjaars clinic voor de AMC loop, plus de afstand waarvoor je wilt gaan trainen.

Ben je al lid en wil je deelnemen aan de clinic?
Ben je al lid van De Veenlopers, dan kan je gratis deelnemen aan deze clinic. Wij vragen je dan wel je aan te melden voor de clinic via het Inschrijfformulier, zodat wij inzage hebben in de grootte van de groepen en daarvoor de benodigde aantal trainers kunnen inzetten. Het startbewijs voor de wedstrijd is dan voor je eigen rekening.

Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.