Zilveren Turfloop

Wij kijken terug op een mooie editie van de 28e Zilveren Turfloop op deze 4e november 2018. Prima loop weer bij zonnige omstandigheden.

Al meer dan 25 jaar organiseert Atletiekvereniging De Veenlopers de Zilveren Turfloop.
Sinds 2011 maakt de Zilveren Turfloop deel uit van het Zorg & Zekerheid Circuit, dat bestaat uit 8 recreatie- en wedstrijdlopen in de Groene Hart regio.

De te lopen afstanden staan vast:  900 meter voor de kinderen, 5 en 10 km en de 10 Engelse Mijlen (16,1 km). Tevens is er een 5 en 10 km en een 10EM businessloop. De  wegwedstrijden zijn bij de Atletiekunie bekend.

De 10 km en de 10 Engelse mijlen behoren de mooiste lopen in de regio: deze voeren je voor een groot deel langs het water van de Kromme Mijdrecht en de aangrenzende  mooie natuur.

De Zilveren Turfloop vindt altijd plaats op de eerste zondag van november.
De 29e Zilveren Turfloop vindt plaats op 3 november 2019 !! 

Voor alle uitslagen van de eerste loop van het seizoen 2018-2019 van het Zorg en Zekerheidcircuit zie: http://www.zorgenzekerheidcircuit.nl/uitslagen/index.html

Er zijn veel foto’s gemaakt op deze zonnige 4e november, teveel op op de site te zetten. Wil je weten of er van jou een mooie foto is gemaakt?

Stuur je startnummer, afstand en de ongeveer gelopen tijd in naar en wij gaan kijken en berichten of er een foto in het bestand zit.