Veenlopers clubkleding verkrijgbaar bij Intersport Twinsport Uithoorn

Zoals jullie wellicht weten heeft DuoSport een nieuwe eigenaar én een nieuwe naam: Twinsport. Hierdoor is onze ‘oude’ clubkleding niet meer leverbaar en hebben wij in overleg besloten om verder te gaan met een nieuwe kledinglijn van het merk Erima (http://www.erima.eu/nl/). De kledinglijn bestaat uit: singlet (€ 26,50), shirt met korte mouw (€29,95), shirt met lange mouw (€ 40,00) en jasje (€40,00). Uiteraard in een mooie blauwe kleur en voorzien van ons logo.

De kleding kan vanaf eind juli in de winkel (Zijdelwaardplein 56a te Uithoorn) gepast en aangeschaft worden en wordt ter plekke voorzien van het Veenloperslogo.

Koop een shirt of singlet met € 10,00 korting!

Als bestuur willen wij graag dat onze leden Veenloperskleding dragen tijdens wedstrijden en het liefst ook bij trainingen. Daarom kunnen nieuwe leden of bestaande leden die nog nooit een shirt met korting hebben gekocht nu een t-shirt of singlet kopen met € 10,00 korting. Mail je bon + rekeningnummer naar: ledenadministratie@veenlopers.nl. Wij checken of je nog niet eerder gebruik gemaakt hebt van de korting en de penningmeester stort € 10,00 terug op je rekening.