Veenlopers clubkleding

De clubkleding is te verkrijgen bij Intersport Twinsport in Uithoorn. Dit is een kledinglijn van het merk Erima (http://www.erima.eu/nl/). De kledinglijn bestaat uit: singlet (€ 26,50), shirt met korte mouw (€29,95), shirt met lange mouw (€ 40,00) en jasje (€40,00). Uiteraard in een mooie blauwe kleur en voorzien van ons logo.

De kleding kan in de winkel (Zijdelwaardplein 56a te Uithoorn) gepast en aangeschaft worden. Als je je keus hebt gemaakt, zal er nog een logo op gezet worden. Je krijgt dan een seintje van de winkel als je bestelling klaar ligt.

Koop een shirt of singlet met € 10,00 korting!

Als bestuur willen wij graag dat onze leden Veenloperskleding dragen tijdens wedstrijden en het liefst ook bij trainingen. Daarom kunnen nieuwe leden of bestaande leden die nog nooit een shirt met korting hebben gekocht nu een t-shirt of singlet kopen met € 10,00 korting. Mail je bon + rekeningnummer naar: ledenadministratie@veenlopers.nl. Wij checken of je nog niet eerder gebruik gemaakt hebt van de korting en de penningmeester stort € 10,00 terug op je rekening.