Rabo Fietstocht - 9 juni - deelnemersnummer 190

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan de Rabo Fietstocht die wordt gehouden op 9 juni. Vrienden, families, gezinnen, iedereen is welkom. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 kilometer door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan de deelnemende vereniging.

Ook in 2018 zijn er weer mooie bedragen per kilometer:
12 kilometer fietsen levert een bedrag op van € 7,50, 30 kilometer € 15,- en 100 kilometer zelfs € 35,-. Wil je 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door tweemaal de route van 30 kilometer te fietsen. Je ontvangt dan ook twee maal het bedrag van € 15,-! Tot een maximum van 1.500 euro!

Startpunten en stempelkaarten:
Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er is een startpunt in Mijdrecht (Bozenhoven 93), daarnaast ook in Woerden (Middellandse Zee 15), Zegveld (Middenweg 2), Bodegraven (Marktstraat 1-7) en Kockengen (Kerkplein 1). Je kunt je individueel melden bij een startpunt, waar je een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft je het deelnemersnummer 190 of naam van de lokale vereniging waarvoor u fietst. Aan het eind van de rit lever je jouw stempelkaart met de benodigde stempels in. Je kunt starten van 9 tot 14 uur. De stempelposten zijn tot 16 uur geopend.

Samenwerking:
In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC  de Merel worden de routes uitgezet en uitgepijld. De verkeersregelaars Woerden zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg kan oversteken en de lokale EHBO-verenigingen zijn aanwezig voor eventuele calamiteiten.

Lokale ondernemers:
Bij de start, onderweg of bij de finish trek in een kop koffie of iets lekkers? Dat komt mooi uit! Lokale ondernemers stellen hun bedrijf of horecagelegenheid speciaal voor je open.