Clinics Zilveren Turfloop

Clinic Start-to-Run 5 km & Clinic voor 10 of 16,1 km

Vanaf donderdag 30 augustus 2018 begint er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 10 trainingen in voorbereiding op de 28e Zilveren Turfloop voor zowel de beginnende als ook de gevorderde hardlopers. Voor de beginnende (starter) hardlopers hebben de trainingen het karakter van een Start-to-Run waarbij van weinig ervaring in 10 weken wordt toegewerkt naar 5 km hardlopen. De nadruk ligt hierbij op een verantwoorde intensiteit en opbouw en gezelligheid. Iets ervaring met hardlopen of wandelen is gewenst. De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op donderdagavond voorbereid op de 10 of de 16,1 km. Hierbij wordt onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en -snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding. Voor alle 3 de afstanden zal er tijdens de clinic in 10 weken getraind worden naar het einddoel: de Zilveren Turfloop op 4 november 2018 - een geweldig evenement voor jong en oud.

Startdatum eerste training
Op donderdagavond 30 augustus 19:30 - 20:45 uur, begint de clinic voor starters en gevorderden lopen. Er wordt verzamelde bij het Veenweidebad -Optisport aan de Ontspanningsweg 1 te Mijdrecht.
Voor het bedrag van € 45,- per deelnemer, krijg je 10 begeleide trainingen, een uitgebreid trainingsprogramma, een startbewijs voor de Zilveren Turfloop en kun je gratis meetrainen tot 1 januari 2019.

Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Ben je al lid van De Veenlopers en wil je deze clinic volgen, meld je dan kosteloos aan door ook het onderstaande formulier in te vullen. Het startbewijs voor de wedstrijd is dan voor je eigen rekening.

Persoonsgegevens
Afstand
Betaling

Ik maak vóór 23 augustus 2018 het bedrag € 45,- over op IBAN NL85RABO0158833503
t.n.v. De Veenlopers met de vermelding: Clinic Zilveren Turfloop.

Privacy Policy
De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van onze vereniging. Zie pagina Privacy Policy op deze website.
8 + 1 =
More information?