Clinics Hardlopen ZTL

De Veenlopers organiseren opnieuw clinics ter voorbereiding op de Zilveren Turfloop, die op zondag 3 november 2019 wordt gehouden. De 10-weekse clinic zal starten op donderdagavond 29 augustus 2019 van 19:30 tot 20:45 uur. Verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht (zij-ingang van Optisport).

Er kan voor de volgende afstanden worden getraind: 5 - 10 - 16,1 km en deze trainingen zullen door gediplomeerde trainers worden begeleid.

Deelnemers aan de 5 km clinic kunnen zich voorbereiden door in de weken voordat de training van start gaat te beginnen met 2x per week te gaan wandelen. Begin met 20 minuten stevig wandelen en probeer elke week een kwartier langer te wandelen. Zo bouw je ongemerkt na 4 weken al een aardige basisconditie op en zal het hardlopen tijdens de training makkelijker gaan. Als deelnemer aan de 10 km kan je minimaal 5 km achter elkaar hardlopen en als deelnemer voor de 16 km is het wenselijk als je ongeveer 10 km achter elkaar kunt lopen.

Na de Zilveren Turfloop wedstrijd mag je dan nog 2x per week meetrainen tot het einde van het jaar.

De kosten voor deze clinic bedragen € 45,-. Dit is inclusief het inschrijfgeld voor deelname aan de Zilveren Turfloop.

Ben je al lid en wil je deelnemen aan de clinic?
Ben je al lid van De Veenlopers, dan kan je gratis deelnemen aan deze clinic. Wij vragen je dan wel je aan te melden voor de clinic via het Inschrijfformulier, zodat wij inzage hebben in de grootte van de groepen en daarvoor de benodigde aantal trainers kunnen inzetten. Het startbewijs voor de wedstrijd is voor je eigen rekening.

​Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

 

Persoonsgegevens
Afstand
Betaling

Ik maak vóór 20 augustus 2019 het bedrag € 45,- over op IBAN NL85RABO0158833503
t.n.v. De Veenlopers met de vermelding: Clinic Hardlopen.

Privacy Policy
De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van onze vereniging. Zie pagina Privacy Policy op deze website.
3 + 3 =
More information?