Clinic Sportief Wandelen

Atletiekvereniging de Veenlopers gaat een clinic ”Sportief Wandelen” organiseren. Op donderdagavond 9 april zal de serie van 8 trainingen starten. Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren- pezen en gewrichten. Sportief wandelen in ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn, tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

Wandelaars kunnen na de clinic ook lid worden van onze vereniging de Veenlopers, een lidmaatschap kost € 55,00 per jaar en een eenmalig bedrag van € 7,50 aan de bond. De wandelaars worden dan ook gelinkt aan de KNWB Koninklijke Nederlandse Wandel BondElke donderdagavond zal deze wandelgroep van start gaan en de tijden zijn van 19:30 - 20:45 uur. Deze trainingen zullen onder leiding van een gecertificeerde trainer plaats vinden.  

De eerste trainingen:
Op donderdagavond 9 april 19:30 - 20:45 uur, start locatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad) te Mijdrecht.  De kosten bedragen € 30,00 per deelnemer voor de clinic en gratis meetrainen tot 1 juli 2020.

Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

 

 

Persoonsgegevens
Betaling

Ik maak vóór 20 augustust 2019 het bedrag € 30,- over op IBAN NL85RABO0158833503
t.n.v. De Veenlopers met de vermelding: Clinic Sportief Wandelen.

Privacy Policy
De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van onze vereniging. Zie pagina Privacy Policy op deze website.
5 + 3 =
More information?