Clinic Sportief Wandelen

Atletiekvereniging De Veenlopers heeft een wandelafdeling en organiseert voor de 2e maal een clinic ”Sportief Wandelen”. Op donderdagavond 30 augustus zal de serie van 8 trainingen starten.
Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren, pezen en gewrichten. Daarnaast is sportief wandelen ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn. Tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

Wandelaars kunnen na de clinic ook lid worden van onze vereniging. Een wandellidmaatschap kost € 55,- per jaar en een eenmalig bedrag van € 7,50 aan de bond. De wandelaars worden dan ook lid van de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond (KNWB).

Deze trainingen worden gegeven door een gecertificeerde trainer.  

Startdatum eerste training
Op donderdagavond 30 augustus 2018 19:30-20:45 uur, begint de wandel clinic. Er wordt verzameld bij het Veenweidebad – Optisport aan de Ontspanningsweg 1 te Mijdrecht.  Voor het bedrag van € 30,- per deelnemer krijg je 8 begeleide trainingen en mag je gratis meetrainen tot 1 januari 2019.

Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Ben je al lid van De Veenlopers en wil je deze clinic volgen, meld je dan kosteloos aan door ook het onderstaande formulier in te vullen.

Persoonsgegevens
Betaling

Ik maak vóór 23 augustus 2018 het bedrag € 30,- over op IBAN NL85RABO0158833503
t.n.v. De Veenlopers met de vermelding: Clinic Sportief Wandelen.

Privacy Policy
De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van onze vereniging. Zie pagina Privacy Policy op deze website.
1 + 8 =
More information?